Wordpress

WordPress, dünyanın en yaygın içerik yönetim sistemlerinden (CMS) biridir. Yaygın olarak kullanılmasının temelinde açık kaynak kodlu yapısı, kolay kurulumu ve kullanıcılar tarafından üretilen tema ve eklenti desteği bulunmaktadır.

WordPress'i kurmak, genişletmek ya da kullanmak için yazılım uzmanı olmanız gerekmez. Sadece bir kaç tık ile kurup hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Takıldığınız bir yer olursa forumlar'da size yardım edecek onlarca kişi bulabilirsiniz.

WordPress Türkiye Blog

WordPress Türkçe 5.5

İşte burada! Billy Eckstine anısına “Eckstine” olarak isimlendirilmiş bu son ve harika WordPress sürümünü indirebilir ya da panelinizden güncelleme... »»

WordPress Türkçe 4.9.4

Merhaba arkadaşlar, WordPress Türkçe 4.9.4 şu an indirilebilir durumda. 4.9.3 sürümünde ortaya çıkan bir hata nedeniyle WordPress otomatik güncelleme... »»

WordPress Türkçe 4.8.1

Merhaba arkadaşlar, WordPress Türkçe 4.8.1 şu an indirilebilir durumda. 4.8 sürümünün 13 milyondan fazla kez indirilmesinden sonra bir bakım sürümü... »»

Blog sahibi olmak çok kolay

  1. Blog sahibi olmak için iki yol var. "Ben anlamam hosting mosting" diyorsanız, sizi wordpress.com'a alalım. Basit bir kayıt ile hemen bir blog sahibi olabilirsiniz. Ama ben azimliyim, deneyimliyim diyorsanız hosting sayfamızdan size uygun bir hosting firması bulmakla işe başlayabilirsiniz.
  2. En son sürüm Türkçe WordPress paketini indirdikten sonra 5 dakikada kolay kurulum yaparak bloglamaya başlayabilirsiniz.
  3. Birbirinden güzel temalarıyla ve fonksiyonel eklentileriyle blogunuzu genişletebilir, diğerlerinden ayrılabilirsiniz.