﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!-- generator="bbPress" -->

<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
>

<channel>
<title>WordPress Türkiye Forumları Konu: Sizcede İnanılmaz Degilmi?</title>
<link>http://www.wordpress-tr.com/forum/</link>
<description>WordPress Türkiye Forumları Konu: Sizcede İnanılmaz Degilmi?</description>
<language>en</language>
<pubDate>Mon, 13 Oct 2008 12:46:59 +0000</pubDate>

<item>
<title>teknobomb konu: "Sizcede İnanılmaz Degilmi?"</title>
<link>http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/5666#post-28320</link>
<pubDate>Sal, 13 May 2008 11:39:38 +0000</pubDate>
<dc:creator>teknobomb</dc:creator>
<guid isPermaLink="false">28320@http://www.wordpress-tr.com/forum/</guid>
<description>&#60;p&#62;Bundan 2 ay önce &#60;a href=&#34;http://***.com/&#34;&#62;&#60;a href=&#34;http://&#34; rel=&#34;nofollow&#34;&#62;http://&#60;/a&#62;******.com/&#60;/a&#62;&#60;/p&#62;
&#60;p&#62;bu blogu wordpressten actim o ay içinde  150 civarı yazı ekledim. sonra reklam koyamıyacagımı ögrendim ve bıraktım yazı yazmayı. &#60;/p&#62;
&#60;p&#62;sizde biliyorsunuz 2 hafta önce google pagerank güncellemesi yaptı ve blogumun pr 6 oldu diger sayfamında 4 gercekten inanamadm bu nasil olur fake olabilecegini düsünüyorum. yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum . tesekkürler.&#60;/p&#62;
&#60;p&#62;&#60;div class=&#34;uyari&#34;&#62;Bu tür içerikli sitelerin adreslerini yayınlamıyoruz. Lütfen forum kurallarını okuyunuz. &#60;strong&#62;Heytbecom&#60;/strong&#62;&#60;/div&#62;
&#60;/p&#62;</description>
</item>

</channel>
</rss>
