<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!-- generator="bbPress" -->

<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
>

<channel>
<title>WordPress Türkiye Forumları Konu: yazdığım her yazıya bağlantı ekleyen site sorunu</title>
<link>http://www.wordpress-tr.com/forum/</link>
<description>WordPress Türkiye Forumları Konu: yazdığım her yazıya bağlantı ekleyen site sorunu</description>
<language>en</language>
<pubDate>Fri, 05 Dec 2008 13:48:59 +0000</pubDate>

<item>
<title>sertdisk konu: "yazdığım her yazıya bağlantı ekleyen site sorunu"</title>
<link>http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/5770#post-29520</link>
<pubDate>Cts, 31 May 2008 22:37:10 +0000</pubDate>
<dc:creator>sertdisk</dc:creator>
<guid isPermaLink="false">29520@http://www.wordpress-tr.com/forum/</guid>
<description>&#60;p&#62;tecnorati vb bir çok yaygın servite var bu konuda; bence mühim olan kaynak olarak sizi belirtiyor olmalarıdır. Bu şekilde size karı olur zararı olmaz diye düşünüyorum. Her sayfanız için farklı ip den link alıyyorsunuz fena mı :)
&#60;/p&#62;</description>
</item>
<item>
<title>tasdemir05 konu: "yazdığım her yazıya bağlantı ekleyen site sorunu"</title>
<link>http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/5770#post-28831</link>
<pubDate>Sal, 20 May 2008 10:45:34 +0000</pubDate>
<dc:creator>tasdemir05</dc:creator>
<guid isPermaLink="false">28831@http://www.wordpress-tr.com/forum/</guid>
<description>&#60;p&#62;hocam bunun için engelleyici bir yöntem yok ne yazık ki. Bazı yabancı sitelerde RSS bir xml daha ekleyerek yönlendirme yaptıklarını okudum ama etkin bir yöntem degil. Sonuçta sitenizin ve takipçilerinizinde zarar görebilme ihtmali var. Sonuç olarak bu sitelerde RSS reader mantıgıyla çalışıyor. Yapabileceğiniz tek şey google spama bildirmenizdir
&#60;/p&#62;</description>
</item>
<item>
<title>pdfdergi konu: "yazdığım her yazıya bağlantı ekleyen site sorunu"</title>
<link>http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/5770#post-28823</link>
<pubDate>Sal, 20 May 2008 00:21:57 +0000</pubDate>
<dc:creator>pdfdergi</dc:creator>
<guid isPermaLink="false">28823@http://www.wordpress-tr.com/forum/</guid>
<description>&#60;p&#62;teşekkürler.
&#60;/p&#62;</description>
</item>
<item>
<title>heytbecom konu: "yazdığım her yazıya bağlantı ekleyen site sorunu"</title>
<link>http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/5770#post-28822</link>
<pubDate>Sal, 20 May 2008 00:15:57 +0000</pubDate>
<dc:creator>heytbecom</dc:creator>
<guid isPermaLink="false">28822@http://www.wordpress-tr.com/forum/</guid>
<description>&#60;p&#62;bi yolu varsa banada söyleyin. rss den çekiyorlar verileri. Bir kaç kişi uyarıda bulundu o siteyi kötüleyecek yazı yaz diye ama bi türlü o yazıyı yamadım. (sanal bilmemneler.com gibi bir site)
&#60;/p&#62;</description>
</item>
<item>
<title>pdfdergi konu: "yazdığım her yazıya bağlantı ekleyen site sorunu"</title>
<link>http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/5770#post-28818</link>
<pubDate>Pts, 19 May 2008 23:56:05 +0000</pubDate>
<dc:creator>pdfdergi</dc:creator>
<guid isPermaLink="false">28818@http://www.wordpress-tr.com/forum/</guid>
<description>&#60;p&#62;Selamlar, &#60;a href=&#34;http://pdfdergi.com&#34;&#62;bloguma&#60;/a&#62; eklediğim her yazıya onayla.com diye bir site bağlantı veriyor. bunun bir zararı varmıdır, sitemi yavaşlatırmı? akişment onu spam olarak işaretliyor. ama bağlantılarda hep o siteyi görmek midemi bulandırıyor.&#60;br /&#62;
yazdığım her yazıya bir sitenin bağlantı vermesi iyi bir şey midir? değilse nasıl engellerim hiç uğramasın mümkünse
&#60;/p&#62;</description>
</item>

</channel>
</rss>
