WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

2 sütunlu tema

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce kiwanch tarafından başlatıldı
  • kiwanch tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. kiwanch
    Üye

arkadaşlar yazılarım 2 sütun halinde göstermek istiyorum nasıl yapabilirim.

yardımcı olursanız sevinirim...

1 yıl önce #
  2. Hangi temayı kullanıyorsunuz?

WordPress'te tema tasarımı konusunda şuradaki belgelere bakmanızı tavsiye ederim.

1 yıl önce #
  3. kiwanch
    Üye

unlseepable v.2.0 kullanıyorum, kodlardan pek anlamıyorum ve ing. yok :( yardımcı olabilecekmisiniz...

1 yıl önce #
  4. Bu konu sanki daha önce tartışıldı mı yoksa bana mı öyle geliyor?

1 yıl önce #
  5. kiwanch
    Üye

cevap bulanamıyo herhalde konuya boyuna açılıyo olabilir!!!

Yönetici notu: Ana sayfada sabit olarak duran forum kurallarını okumalısınız. [Hasan]

1 yıl önce #
  6. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic.php?id=749

bu konuda yazmıştım. Bu 1.yol...(en son bu 2 sütunlu halini bir kişiye yaptım ve teşekkür etti bende sevindim ama sonra gidip başka bir tema kullandı - neden diye sorduğumda ise bu benim işimi görmüyor dedi. - ne yapmak istediğini bilmek çok önemli... :( )

2.yol ise table kullanarak mesajları yanyana dizmek.(deneme yanılma yöntemiyle)

1 yıl önce #
  7. cevap bulanamıyo herhalde konuya boyuna açılıyo olabilir!!!

bu bir, ikincisi heytbecom'un tokat gibi cevabıdır. üslubunuza dikkat edin kıvanç, bir daha uyarmam. bu forum saygın bir biçimde insanların birbiriyle yardımlaştığı bir yerdir. konu hakkında size yardım edebilecek birini bulamıyorsanız wordpress.org'un forumlarından yararlanabilirsiniz. burada herşeyi size herkes anlatacak diye bir kaide yok. bu konu hakkında çarşaf çarşaf yazıldı çizildi. neyse daha fazla birşey söylemek istemiyorum.

1 yıl önce #
  8. kiwanch
    Üye

webthese çok asabisin biraz sakin ol bir. istediğim foruma girerim bu iki.üslubumda bişey yok senin narin gününe denk gelmiş sanırım.neyse bende daha fazla bişey söylemek istemiyorum.

heytbecom arkadaşım çok teşekkürler,saygılı davranışın ve yardım severliğin için.başkaları(!)gibi laf söylemektense,üşenmemişsin arayıp ilgili konuyu bulmuşsun tekrar teşekkürler...

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.