arkadaşlar yazılarım 2 sütun halinde göstermek istiyorum nasıl yapabilirim.
yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşlar yazılarım 2 sütun halinde göstermek istiyorum nasıl yapabilirim.
yardımcı olursanız sevinirim...
Hangi temayı kullanıyorsunuz?
WordPress'te tema tasarımı konusunda şuradaki belgelere bakmanızı tavsiye ederim.
unlseepable v.2.0 kullanıyorum, kodlardan pek anlamıyorum ve ing. yok :( yardımcı olabilecekmisiniz...
Bu konu sanki daha önce tartışıldı mı yoksa bana mı öyle geliyor?
cevap bulanamıyo herhalde konuya boyuna açılıyo olabilir!!!
http://www.wordpress-tr.com/forum/topic.php?id=749
bu konuda yazmıştım. Bu 1.yol...(en son bu 2 sütunlu halini bir kişiye yaptım ve teşekkür etti bende sevindim ama sonra gidip başka bir tema kullandı - neden diye sorduğumda ise bu benim işimi görmüyor dedi. - ne yapmak istediğini bilmek çok önemli... :( )
2.yol ise table kullanarak mesajları yanyana dizmek.(deneme yanılma yöntemiyle)
cevap bulanamıyo herhalde konuya boyuna açılıyo olabilir!!!
bu bir, ikincisi heytbecom'un tokat gibi cevabıdır. üslubunuza dikkat edin kıvanç, bir daha uyarmam. bu forum saygın bir biçimde insanların birbiriyle yardımlaştığı bir yerdir. konu hakkında size yardım edebilecek birini bulamıyorsanız wordpress.org'un forumlarından yararlanabilirsiniz. burada herşeyi size herkes anlatacak diye bir kaide yok. bu konu hakkında çarşaf çarşaf yazıldı çizildi. neyse daha fazla birşey söylemek istemiyorum.
webthese çok asabisin biraz sakin ol bir. istediğim foruma girerim bu iki.üslubumda bişey yok senin narin gününe denk gelmiş sanırım.neyse bende daha fazla bişey söylemek istemiyorum.
heytbecom arkadaşım çok teşekkürler,saygılı davranışın ve yardım severliğin için.başkaları(!)gibi laf söylemektense,üşenmemişsin arayıp ilgili konuyu bulmuşsun tekrar teşekkürler...
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.