Eleştirilerinizi bekliyorum: http://www.xafer.com/
Teşekkür ederim, saygılarımla.
Eleştirilerinizi bekliyorum: http://www.xafer.com/
Teşekkür ederim, saygılarımla.
ben pek tasarım işinden falan anlamam ama edebiyat agırlıklı bir site olacak sanırım çok güzel tasarım da çok hoş gözleri direk okşuyor lakin sağ taraf kime göre mönitöre banaklara göre sag taraf çok boş kalmış oraya bir agaç çiçek hat kuş resmi falan koysanız süper olur.
hatta bunu benim beceremedigim sabit arka plandan yaparsan süper olur o2ur.blogspot.com daki gibi sag taraf sabit olsa ama boş olmasa biraz böyle rüyada gibi tam anlatamıyorum ama umarım anlamışsınızdır.
(bkz:anladın sen onu)
Teşekkür ederim.
Aslında bir desen motif falan koymayı ben de düşünüyordum ama menü kısmının üstüne. Şimdi arkaplanıda düşünmeye başladım sayenizde. Önerinizi deneyeceğim, sağolun. Edebiyat ağırlıklı mı olur bilmem de benim sırtımdaki küfede ne meyveler varsa onlar olacak :)
(anladım ben onu)
1403’de Ankara’da doğdum ?
Hakkımda bölümünde doğum yılını yanlış yazmışın.
:))) Belki ben gregorian takvimi kullanmıyorum ;)
Evet tasarım konusunda fikirlerinizi merak ediyorum. Sayın dribble'ın tavsiyesi üzerine arkaplanda bir değişiklik yaptım motif yerleştirdim üst kısmına. Başka fikirlere de açığım.
o yukarıdaki çubukları yukarıdan değilde sagdan yapsan oyle denesen bir de daha hoş olmaz mı ?
Sayın dribble'ın tavsiyesi üzerine demişim pardon, "amarat" olacaktı.
Çok sırıtacağını düşünüyorum öyle, sanki arkaplan değil de sağda farklı bir resim gibi, yani tasarımın bir parçası değil gibi, içerik kısmına çok entegre olacağını sanmıyorum.
o zaman bence gene bence diyorum sag tarafa da bir sütün ekleyip 3 sutunlu bir theme haline getirseniz ya da temanızı ortalasanız ya da sag tarafta en üstte bir link yazıp reklam deseniz de oraya basınca tam boy aşagıya kadar reklam sutunu inse daha hoş olur gibi olur düşünüyorum. misal
www.wolkanca.com da ki gibi basınca linklere aşagıya kayıyor js lerle yapılıyor sanırım ben nasıl yapılacagını bilmiyorum boyle bir şey yaparsanız sag sutuna çok güzel olur diye düşünüyorum bir de bu en üstteki reklam orada çiçegin üzerini kapamış , çiçeklere basmayalım , üzmeyelim onları.
lütfen.
zafer hocam bu senin sitenin teması normalde paylaşıma sunulan bi tema değil demi?
Aslında şu temada bazı hoşuma gitmeyen yerler vardı, onları düzelttim, ama bir kere başlamıştım ardısıra değişiklikler yapmaya başladım, geliştikçe gelişti ve orjinaliyle hiç ilgisi olmayan bir tema çıktı. Bunu geçen yıl yapmıştım, tekrar kullanmak istedim, ama kodları çok karışık durumdaydı. Hem wp2.1 için optimizasyon yaptım hemde Qwilm! teması ile bağını kopardım. Yani gönül rahatlığı ile css'sinden grafiğine benim diyebiliyorum.
yoksa hazıra konucaktım :)
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.