WordPress Türkiye Forumları » Çöp

bu nasıl site kardeşler

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce bvhbvh tarafından başlatıldı
  • aYYaS tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

1. bvhbvh
    Üye

arkadaşlar yardım kitabına bak demişsiniz ortada kitp yok ne nedir ne değildir eklenti nerdden yüklenir hangi eklenti ne işe yarar rehber dediğiniz ekitap nerden indirilir bi zahmet iki gündür karıştırıyorum içinden çıkmadım bi düzen verin kardeşim buraya ordan oraya yönlendirmekten başka ivbşey göremedim bu sitede

Yönetici notu: Forum ana sayfasında bulunan ve üye olarak kabul etmiş olduğunuz forum kurallarını okusaydınız WP-TR hakkında öneri ve eleştirilerinizi her zaman için iletebileceğiniz bir adresin olduğunu öğrenirdiniz. Ek olarak, WordPress'i gerçekten öğrenmek istiyorsanız biraz araştırma yapmayı, belge okumayı sevmelisiniz. Forumda biraz arama yapsanız birçok konuda sonuca ulaşabilirsiniz. Bir konu hakkında arama yaparak sonuca ulaşamazsanız yeni bir başlık açarsınız, tabi forum kurallarını okuduktan, çöpe gönderilen diğer konuları inceledikten sonra. [Hasan]

Tarih: 1 yıl #
  2. http://www.wordpress-tr.com/indir/rehberler

eee ben nasıl buluyorum. demek sende bir sorun var....

(her şeyi hazır sunmanın bedeli herhalde. biraz uğraşıp araştırmak yerine hazıra konmak daha tatlı geliyor insanlara.)

3. bvhbvh
    Üye

ya mübarek hazırla ne alakası var 1,0 rehberi indir diyo tıklıyorum alakasız bi yer ortada rehberden eser yok

sırayla koysalar olmaz mı

4. ne anlamda memnun değilsin anlamak zor. sadece 2 tıkla ben rehberi indiriyorum. İndir sekmesine tıkladım rehberler linki var orada, al işte karşında. Daha ne yapılsın anlamadım ki..

* Zaten her şey, belli bir düzene göre ekleniyor. Demek wordpress.org 'a girsen hepten kaybolacaksın...

5. bvhbvh
    Üye

ya kardeş allah rızası için bana youtube videolarını gösterebileceğim eklenti lazım bir debunun nasıl yapılacağı lazım linkini bari verin bulamadım

6. Bence bvhbvh biraz kolaya kaçmak istiyor. Herşey gayet apaçık, adeta çırılçıplak.

ya kardeş allah rızası için bana youtube videolarını gösterebileceğim eklenti lazım bir debunun nasıl yapılacağı lazım linkini bari verin bulamadım

Profilden zengin metin editörünü kapattıktan sonra, youtube'ta ki videonun embed kodunu yazıya yapıştırın.

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.