WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

dosyalar bölümündeki şablon

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce mavinefes tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. öncelikle merhaba aranıza yeni katılmaktan son derece mutluyum daha tam olarak wordpress i çözemedim ama
    benim problemım yönet kısmında bulunan dosyalarımdakı yan taraftaki html kodlarımdan bazıları kayboldu tekrar geri nasıl getirebilirim temamı da değiştirdim ama olmadı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

1 yıl önce #
  2. Sorununuzu daha açıklayıcı bir biçimde aktarabilirseniz belki yardımcı olabiliriz. Belki anlatımınızı bir ekran görüntüsü ile desteklemeniz işe yarayabilir ;)

1 yıl önce #
  3. arkadaşım ilgilendiğin için saol resimden herhalde anlaşılır ne demek istediğim yardımlar için teşekkürler yoksa wordpressi yenidenmi kurmam gerekecek

http://img131.imageshack.us/img131/2716/wordot1.jpg

1 yıl önce #
  4. Öncelikle geciken cevabım için özür dilerim, başlık gözümden kaçmış olmalı.

Umarım sorununuz hala devam etmiyordur. Eğer ediyorsa bir sorum olacak; WordPress'i kurduktan sonra Tercihler bölümündeki Blog Adresi ve WordPress Adresi ayarlarını değiştirdiniz mi? Belki bu ayarlardaki bir değişiklik nedeni ile WordPress dosyaların yolunu bulmıyor olabilir.

yoksa wordpressi yenidenmi kurmam gerekecek

Eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsanız yeniden bir kurulum yapmak da çözüm oluşturabilir.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.