bende artık bir wordpress liyim daha sayfamı tam olarak açamasamda herhalde kendimi buradaki bilgilerden yararlanarak iyi bir blog oluştururum die düşünüyorum herkese iyi bloglar diliyorum
bende artık bir wordpress liyim daha sayfamı tam olarak açamasamda herhalde kendimi buradaki bilgilerden yararlanarak iyi bir blog oluştururum die düşünüyorum herkese iyi bloglar diliyorum
deniz gibi olmuş engin mavi upuzun çok ferah tek odalı evden geniş bir villada kalan gencin yaşadıgı bir huzur.
lakin;
flash videolara tıklayınc abaşka bir bloga gidiyor bunun yerine bir eklenti var forumda aratın anarchy isiminde olan ben kendim ondan kullanıyorum boylelikle kendi blogunuzdan direk yaparsınız bunu ,
ayrica myspace muzik şeysi yerine başka bir yerlerde sitenizin rengine göre kişiselleştirebileceginiz bir çok muzik yayımlayıcısı var ki bu anarchy de bu da var bu şekilde olmasada .
http://e-ce-naze.blogspot.com
adresinin sağ sutununda olan muzik hedesinin altında var bir adres bakın isterseniz.
sevgili amarat flaşha tıkladında çıkan site benim eskiden açmış olduğum free bi blogum o flaşlarda benim kendi şahsıma ait yapmış olduğum flaşhdır media player ise oda benim yapmış olduğum bir media playerdır değişik bir media player yakında senin dediğin gibi rengine göre koyarım yorumların içinde teşekkür ederim ben daha biraz acemiyim bu wordpress te geliştireceğiz işte
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.