Merhabalar,
Benım Drunkey Love teması ile ilgili baya sorum olacak o yuzden madde madde sıralayayım umarım yardım edebilirsiniz.
1. Drunkey love un tanıtım sayfasında icon lar görmüştüm ve indirdim iconları her yazılan yorumun sağında cıkıyor galiba. Bunu nasıl yapabilirim ?
2- Drunkey love da yan menüye bazı şeyler eklemek istiyorum . İlk aklıma gelen sidebar.php yi açıp En basitinden Blogroll yazısını bağlantılar şeklinde değiştirmek istediğim zaman Blogroll yazısının hangi etiketler arasında geçtiğini göremiyorum ..Yani diğer temalarda hep şey olurdu işte Bir style dosyasında tanımlı bir özellikle etiketler arasında Blogroll yazar ve ben onu değiştirir. Bağlantılar yapardım .. Bu en basidi. . yine Sidebar a logo eklemek istiyorum Google adense eklemek istiyorum UTW yi çözersem eğer etiket bulutu eklemek .. Ve temanın orjinalinde bulunan fakat benim beceremediğim Flickr ile ilgili kısmı eklemek istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.. Acaba burada ki değişkenler başka bir dosyadan mı çağrılıyor onu da çözemedim...
3. Aynı şekilde sidebarda yapamdıklarımı diğer kısımlar da da yapamıyorum.. Header da ya da Footer da ya da yorum sayfalarında.. Çünkü yeri gelcek oralara reklamlar da ekleyebileceğim..
İlginize teşekkur eder.. Şimdiden yardımlarınız Dört gözle bekliyorum ..
Çözülmüş