WordPress Türkiye Forumları » bbPress

admin ve modların mesaj yazma sorunu

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce mavi tarafından başlatıldı
  • yok2504 tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

1. mavi
    Üye

normal kullanıcı olarak foruma girince yeni konu ekleme ve konulara yorum yazmayı sorunsuz yapabiliyorum.

fakat admin veya mod olarak girdiğimde yeni konu eklediğimde alta bulunan konuyu getir linkine tıklayıp silme işlmini geri almak istiyor musunuz sorusuna evet dersem normal olarak forumda gözüküyor.

yorum yazma seçeneğinde ise yorumu silip yönetimden geri al dediğim vakit yorum forumda gözükmekte bu hataların nedeni nedir.

Tarih: 1 yıl #
  2. mavi
    Üye

En azından bu sorunun yalnız bende olduğunu veya bbpress'in bir özelliği olduğunu belirtirseniz sevinirim.

Eğer bu foruma has bir özellik ise forum yöneticilerinin ayrıca bir üyelik açamsı gerekiyor sanırım.

3. fakat admin veya mod olarak girdiğimde yeni konu eklediğimde alta bulunan konuyu getir linkine tıklayıp silme işlmini geri almak istiyor musunuz sorusuna evet dersem normal olarak forumda gözüküyor.

Ben hatayı tam anlamadım, yani yönetici/mod olarak yeni bir konu açtığınızda veya mesaj yazdığınızda mesaj silinmiş gibi görünüyor, geri al demeden hiç yayınlanmıyor. Öyle mi?

Bu forumda bbPress son sürüm kurulu ve yönetici girişlerinde herhangi bir sorun olmuyor. Son sürüm bbPress'i mi kullanıyorsunuz?

4. mavi
    Üye

bu gün forumu ve veritabanını silip sitenizden Türkçe sürümü indirip tekrar kurdum fakat sorun tekrar var.sadece forum olarak kuruyorum wordpress entegresi yoktur.

kayıt oldum admin olarak mesaj ve yorum yazabiliyorum.

Daha sonra yeni bir üyelik açıyorum ve admin panelinden bu üyeyi mod yapıyorum.

bu arada (cookies) çerezleri siliyorum belki sorun onlardadır diye.

mod olarak girip yeni konu eklediğimde konu direkmen sarıya dönüşüyor
    ekran görüntüsü direk foruma dönersem başlık yok oluyor.

konuyu getir linkine tıklayıp silme işlemini geri almak istiyor musunuz sorusuna evet dersem normal olarak forumda gözüküyor.

yorum yazıyorum bu sefer yorumda sarı renge dönüşüyor ekran görüntüsü
    foruma döndüğüm vakit yorum gözükmemekte fakat silip yönetim panelinden geri alırsam gözükmekte.

çerezleri tekrar silip admin olarak girdiğimde bu sfer adminde aynı sorun oluşmakta.

modemi kapatıp açtım ip no değişsin diye çerezleri tekrar sildim sorun yine devam etmekte.

5. Böyle bir sorun var evet. Sanırım keymaster veya moderator ünvanlı kimselerin ekledikleri varsayılan "kilitli" olarak işlem görüyor. Ancak keymaster dahil kimse tarafından görüntülenemiyor, geri al opsiyonu kullanılmadan. Normal kullanıcılarda ise böyle bir sorun yok.

6. İlginç; biz de son sürüm Türkçe bbPress'i kullanıyoruz ama bu şekilde bir sorun yok. Eğer imkanınız varsa İngilizce sürümü de deneyebilir misiniz? Ben de bu arada zaman bulunca bir kurulum yapayım ve sorunu bbPress'e bildiririz.

7. @mavi:
    Sorunu(mu)za bir çözüm getirilmiş. /bbpress/ sektörü altında bulunan bb-settings.php dosyasını açıp, require( BBPATH . BBINC . 'bozo.php'); satırını kaldırdıktan sonra kaydedip geldiği yere gönderiyoruz (üzerine yaz seçeneği açık). Sonuç müspet.

Kaynak

8. mavi
    Üye

@Hayal çok teşekkür ederim.Gerekli satırı kaldırdım çalışıyor.

9. bu sorunu bende yaşadım ve çözdüm sayenizde saolun.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.