WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » WordPress µ

[sticky]

WordPress MU ve BuddyPress Türkçe Dil Dosyası

(15 posts)
  • Started 1 year ago by wpuzman
  • Latest reply from eLLino
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. wpuzman
    Member

WordPress MU ve BuddyPress'in son sürümlerinin Türkçeleştirmelerini neredeyse tamamladım.
    WordPress MU %99 tamamlanmış halini ve
    BuddyPress %97 tamamlanmış halini
    http://www.wpuzmani.com/dosyalar/
    adresinde bulabilirsiniz.

Ayrıca Türkçeleştirme ekibinden bir kaç arkadaş kontrol edip, geri dönüş yaparsa sevinirim :)

Posted 1 year ago #
  2. zeminkat
    Member

merhaba, çok teşekkür ederim. Sizin hazırladığınız tr dosyalarını kullanmaktayım...
    Belki fark etmişsinizdir, çok önemli olmasa bile küçük bir hata gördüm ben türkçeleştirmede, amacım sorun bulmak değildi tabi (: gözüme denk geldi işte...

Blog/üye kayıt esnasında,

(An az 4 karakter olmalı, sadece harfler ve sayılardan oluşmalıdir.)

Buradaki ilk cümle En değilde an olarak girilmiş, bilmiyorum fark ettiniz mi? düzeltme imkanı varmıdır acaba?

Posted 1 year ago #
  3. ytgn
    Member

Semih şu an staj yapıyor bir süre aramızda olamayabilir. Çeviri hatası Mu'da mı yoksa BuddyPress'de mi?

Posted 1 year ago #
  4. unsalkorkmaz
    Member

çeviri dosyaları belirtilen sitede indirilemiyor.. burada yedeklerine sahip olan birisi var mı acaba?

Posted 1 year ago #
  5. ytgn
    Member

Var tabi olmaz mı :) Buradan indirebilirsin. Ayrıca site yöneticisine durumu bildirdim, inanıyorum en kısa sürede bağlantıları düzeltecektir.

Posted 1 year ago #
  6. unsalkorkmaz
    Member

eyvallah :)

Posted 1 year ago #
  7. ytgn
    Member

İndirme bağlantıları düzeltilmiş. İlk mesajdaki bağlantıdan dosyaları indirebiliyorsunuz. Eklediğim bağlantıdaki dosyayı kaldırıyorum.

Posted 1 year ago #
  8. indirdim, çok iyi olmuş gerçekten. ellerinize sağlık.

Posted 1 year ago #
  9. Rocksijen
    Member

rocksijen.net te kurdum, bir cok seyi y4up arkadasımızın anlatımı ile uygulamaktayım, kendilerine tekrar teşekkür ederim.

Posted 1 year ago #
  10. kazulahak
    Member

sağolun

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.