wordpress ile bbPress entegre ettim yanlız benim istediğim bu sitedeki gibi tek sayfada yer almaları, forum içerisinde bu konu hakkında bilgi verildiyse en azından oraya yönlendirirseniz memnun olurum.
wordpress ile bbPress entegre ettim yanlız benim istediğim bu sitedeki gibi tek sayfada yer almaları, forum içerisinde bu konu hakkında bilgi verildiyse en azından oraya yönlendirirseniz memnun olurum.
burda tek bir sayfa içinde yer almıyorki bbpress /forum da kurulu ana dizinde wordpress olması lazım.
burda tek bir sayfa içinde yer almıyorki bbpress /forum da kurulu ana dizinde wordpress olması lazım.
Tek sayfa derken düzeltiğim tek pencerede yer almasını istiyorum. Wordpress kurulu, ftp://...../forum. Yeni klasör açtım "forum" olarak isimlendirdim. bbPress kurulumunuda yaptım. Forum ile blog bütün istiyorum ayrı yoldan giriş olmasın. Nasıl yapıldığı hakkında bilginiz var mı?
Arkadaşın kastettiği sanırım, bu sitedeki gibi, header ve footerı almak.
Bildiğim kadarıyla, örneğin eğer wp/forum şeklinde bir yapılanmanız varsa:
bb-config.php dosyanıza,
require_once('../wp-blog-header.php');
kodnu eklediğinizde, bbpress üzerinde wp fonksiyonlarını kullanabiliyorsunuz.
Sanırım daha sonra da,
bb_get_header yerine, get_header kullanarak blogunuza ait headerı alabiliyorsunuz.
Ben hiç denemedim ancak bildiğim kadarıyla böyle oluyordu.
giriş konusunda entegrasyon yapmanız yeterlidir, entegrasyondan sonra foruma giren kişi blogada girmiş olur...
burdaki uygulama ise tema editlemeyi ve birleştirmeyi de galiba içeriyor... yapanlar yol gösterirse neden olmasın...
Bu entegre işi tamamen css bilgisine dayalı. Yani iş sizde bitiyor. bbpress/bb-templates/kakumei/header.php üzerinde çalışmalısınız. Dreamweaver'ı açın. Tarayıcınızda sitenizin kodlarını kopyalayın (sağ tık > kaynağı görüntüle). Dreaweaver' a yapıştırın. bbpress/bb-templates/kakumei/style.css 'i sitenizin kodlarına bağlayın. Siz değişiklik yaptıkça style.css güncellenecektir.
You must log in to post.