WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

E-posta ile yeni yazıları haberdar etmek

(8 posts)
  • Started 3 years ago by beyazadres
  • Latest reply from CaVeLL
  • Bu konu Çözülmüş
  1. beyazadres
    Member

Merhabalar!Belki daha önceden böyle bir soru sorulmuş olabilir ama ben bulamadım açıkçası.E-posta adresini kaydettirip yeni yayınlanan yazıları e-posta hesabına iletilmesi,yollanması için herhangi bir eklenti var mı?Varsa en iyi eklenti hangisidir?Cevaplarınız için sağolun!

Posted 3 years ago #
  2. Hayal
    Member

Eklentiler

1. E-Mail Notification Plugin
    2. Ajax Newsletter Plugin
    Posted 3 years ago #
  3. beyazadres
    Member

Türkçeleşmiş bir eklenti var mı?Ayrıca bunlardan hangisini kullanmamızı önerirsiniz?

Kurulumun nasıl yapıldığına dair bir açıklama belgesi var mı?

Posted 3 years ago #
  4. Hayal
    Member

Aslında, sözgelimi Feedblitz bu işi birkaç saatlik gecikme ile dahi olsa oldukça muntazaman yapıyor. Beri taraftan ilgili eklentilerin veritabanı boyutunda genişlemelere neden olacağından ücretsiz servisleri tercih etmek daha mantıklı olabilir.

Adı geçen eklentilerin Türkçeleştirilmesi ise Farklı Kaydet altında UTF-8 seçeneği işaretlenerek veya Eklenti Yöneticisi kullanılarak yapılabilir.

Kuruluma dair bilgiler eklenti dosyaları içinde geliyor. Bunun yanında yapılması gereken ayarlar ve sidebar.php [muh.] ile header.php içinde yapılması gereken düzenlemeler de not edilmiş.

Posted 3 years ago #
  5. chutluck13
    Member

Ajax Newsletter Plugin bu eklenti güzel...fakat dosaylarda değiştirilmesi gereken yerler var...DB'de şişmeye neden olacağını sanmıyorum,çünkü sadece mailler kaydolacak...oda ne yaparki,ceviz kabuğunu doldurmaz bile....yinede siz bilirsiniz...ama türkleştiriyorum,sıkılmayıp bitirirsem burada yayınlarım...

Posted 3 years ago #
  6. Wordpress Sever
    WordPress Türkiye

subscribe2 ile hemen hemen aynı hatta subscribe2 daha iyi diye biliriz.. ama ajax olması benim hep ilgimi çekmiştir.. :) türkçe olursa buna geçebilirim... bekliyoruz bak :)

Posted 3 years ago #
  7. nalan74
    Member

Ajax Newsletter Plugin eklentisi çok güzel ve türkçeleştirilmiş halini paylaşmak istedim.
    Umarım hatam olmamıştır.Emekleriniz için sizlere de çok teşekkürler.

wp-ajax-newsletter-TR

Posted 1 year ago #
  8. CaVeLL
    Member

Ajax Newsletter Plugin eklentisi çok güzel ve türkçeleştirilmiş halini paylaşmak istedim.
    Umarım hatam olmamıştır.Emekleriniz için sizlere de çok teşekkürler.
    wp-ajax-newsletter-TR

Yaptığınız Çalışmayı İndirdim Ekledim ama Çalışmadı..
    Sitesinden Orjinalini indirdim, Çalıştı, Sanırım Türkçeleştirmede Sorun Olmuş..
    Sitesinde Flash Olarak Birde Nasıl Kullanıldığı Anlatılmış:

Şuan Deneme Aşamasındayım, Eğer Beğenirsem Kullanacağım..
    Lakin HTML Kodlarına izin Vermiyor Sanırım, Sadece Text Olarak Gönderiyor emailleri :(

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.