WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

E-posta ile yeni yazıları haberdar etmek

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce beyazadres tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Merhabalar!Belki daha önceden böyle bir soru sorulmuş olabilir ama ben bulamadım açıkçası.E-posta adresini kaydettirip yeni yayınlanan yazıları e-posta hesabına iletilmesi,yollanması için herhangi bir eklenti var mı?Varsa en iyi eklenti hangisidir?Cevaplarınız için sağolun!

1 yıl önce #
    1. Eklentiler

2. E-Mail Notification Plugin
    3. Ajax Newsletter Plugin
    1 yıl önce #
  2. Türkçeleşmiş bir eklenti var mı?Ayrıca bunlardan hangisini kullanmamızı önerirsiniz?

Kurulumun nasıl yapıldığına dair bir açıklama belgesi var mı?

1 yıl önce #
  3. Aslında, sözgelimi Feedblitz bu işi birkaç saatlik gecikme ile dahi olsa oldukça muntazaman yapıyor. Beri taraftan ilgili eklentilerin veritabanı boyutunda genişlemelere neden olacağından ücretsiz servisleri tercih etmek daha mantıklı olabilir.

Adı geçen eklentilerin Türkçeleştirilmesi ise Farklı Kaydet altında UTF-8 seçeneği işaretlenerek veya Eklenti Yöneticisi kullanılarak yapılabilir.

Kuruluma dair bilgiler eklenti dosyaları içinde geliyor. Bunun yanında yapılması gereken ayarlar ve sidebar.php [muh.] ile header.php içinde yapılması gereken düzenlemeler de not edilmiş.

1 yıl önce #
  4. Ajax Newsletter Plugin bu eklenti güzel...fakat dosaylarda değiştirilmesi gereken yerler var...DB'de şişmeye neden olacağını sanmıyorum,çünkü sadece mailler kaydolacak...oda ne yaparki,ceviz kabuğunu doldurmaz bile....yinede siz bilirsiniz...ama türkleştiriyorum,sıkılmayıp bitirirsem burada yayınlarım...

1 yıl önce #
  5. subscribe2 ile hemen hemen aynı hatta subscribe2 daha iyi diye biliriz.. ama ajax olması benim hep ilgimi çekmiştir.. :) türkçe olursa buna geçebilirim... bekliyoruz bak :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.