WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Ziyaretçiler üye olmadan yorum yapsınlar

(17 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce isimsek tarafından başlatıldı
  • ice tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Evet arkadaşlar nasıl kapatıcaz bu yorum yazmak için üye olmaları gerekiyor?

1 yıl önce #
  2. Yönetim panelinde Tercihler -> Genel ve Tercihler -> Tartışma bölümlerinde ayarlamaları yapabilirsiniz.

1 yıl önce #
  3. ya dediğin yere baktım fekat yok üye olmadan yorum yazma seçeneği

1 yıl önce #
  4. Eğer herhangi bir değişiklik yapmadıysanız zaten üye olmadan herkes yorum yapabilir.

1 yıl önce #
  5. Üye olmadan yorum yapan ziyaretçilerin üye olmuş bir kullanıcının ismini\nickini kullanmamasını nasıl sağlarız?

1 yıl önce #
  6. Kirlilik yarattığım için kusura bakmayın. Üstteki sorumu yinelemek istiyorum.

Üye olmadan yorum yapan ziyaretçilerin üye olmuş bir kullanıcının ismini\nickini kullanmamasını nasıl sağlarız?

1 yıl önce #
  7. böyle bir yokdur diye biliyorum başka şekilde bilen varsa söyleyebilir.. hasan bilir mesela bunu? sanırım

1 yıl önce #
  8. Kirlilik yarattığım için kusura bakmayın. Üstteki sorumu yinelemek istiyorum.

Üye olmadan yorum yapan ziyaretçilerin üye olmuş bir kullanıcının ismini\nickini kullanmamasını nasıl sağlarız?

Böyle bir şey yok.

1 yıl önce #
  9. aklıma şimdi bir şey geldi gravatar kullanılması bu sorunuzu çözer sonuçda orda gravat'a üye olanlar mail adresinden bilgi alınır ve mail adresi yayınlanmaz işte o zaman bu açıklamayı kimin yaptığı belli umarım anlamışsınızdır dediğimi :)

1 yıl önce #
  10. birde şöyle bir şey var sanırım

http://www.coffee2code.com/archives/2005/03/25/plugin-never-moderate-admin-or-post-author

işinizi görür mü bilmem cevire bildiğim kadar cevirdim sanırım istediğiniz budur

1 yıl önce #
  11. http://wordpress.org/extend/plugins/openid/ birde şöyle bir şey var..

ne çok şey varmış aslında :)

1 yıl önce #
  12. OpenID eklentisi Nessus'un dediği ile pek alakası yok. Coffe2code adresindekide editör yada yönetici(tam hatırlamıyorum) seviyelerindeki herkes yorumları düzenliyebiliyor. O eklentide bunu engelemek için yazılmış bir eklentidir.

1 yıl önce #
  13. ben bilmem beyim bilir :)
    işine yararsa diye veriyorum :)

1 yıl önce #
  14. arkadaşlar konu dağılmış diğer arkadşaın sorusuylada aradan bayağı zaman geçti ama aslında sorun şöyle eklediğim bir yazıya yorum yapacaksınız ya şoyle yazıyor ''yorum yapmanız için giriş yapmanız gerekli'' diye yazıyor yani üye olup giriş yapacakta oyle yorum yazcak bunu nasıl kapatırız yani giriş felan yapmadan yorum yapsın adam nasıl olcak o?

1 yıl önce #
  15. tamamdır hallettim

1 yıl önce #
  16. herkes aynı konuya birden fazla soru sormasın konu açın arkadaşlar.. üstüne para vermiyoruz ama parada almıyoruz :) açtığınızıda takip edin artık yani yani birde isimsekden bi ukalalık sezdim ama sanırım benim sabah sabah biraz agresif olmamdan.. yani öyle evet sabah olmasindan kaynaklaniyor :: :)

1 yıl önce #
  17. ice
    Üye

isimsek, dostum hallettim demissin..
    iyi has da nasil hallettigini soylesen bizde ogrensek :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.