WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

son yazılar

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce bozkurt18 tarafından başlatıldı
  • bozkurt18 tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. bloğun sağ kenarında bulunan "son yazılar"ı nasıl eklerim. ne yapmam lazım eklentisimi var.
    nasıl diyeyim. blogspotta var ya hani bir makale yazılyorsun ve sagda veya solda linki çıkıyo mart ayı nisan ayı diye. işte ben onun konu adı olarak çıkmasını istiyorum.

ben eklenti olduğunu tahmin ettiğimden dolayı buraya açtım umarım şimdi dogru yere açmışımdır.

1 yıl önce #
  2. ya hasan kardeş. konuyu kilitlemek için geçireceğin zamanı cevap vererek geçirseydin bir saat cevap beklemek zorunda kalmayacaktık.
    cevabı verirsin sonra dersin bundan sonra kuralları okuyarak aç die.
    biz dedik yeni gelmişiz, sen konuyu kilitliyosun. siz yeni gelenlere böylemi davranıyorsunuz.

1 yıl önce #
  3. Forum kurallarını okumadınız sanırım. Her yerin kuralı var, madem üye oluyorsunuz, kurallara uymanız gerekiyor. Destek sorusu soruyorsanız konunuzu çözülmemiş olarak işaretleyin, konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardım ederler.

Forum kurallarından alıntı:

Forumda yöneticiler de dahil herkesin herhangi bir karşılık beklemeden tamamen gönüllü olarak sorunları çözmeye çalıştığı bilinmelidir. Her sorunun çözüleceği garanti edilmez, bunu hesaba katarak üye olunmalı ve mesaj yazılmalıdır.

Son yazılar için şu eklentiyi kullanabilirsiniz:

http://www.semiologic.com/software/recent-posts/

1 yıl önce #
  4. teşekkürler hasan. ama bunun kullanımı hakkında biraz kısa bilgi verebilirmisin. orada kodlardan bahsediliyor fakat açıklamalar ingilizce. ingilizcem çok iyi değil. ben bunu katagorilerin altına nasıl alırım.

1 yıl önce #
  5. Eklentiyi etkinleştirince Tercihler bölümünde eklentinin ayarlar menüsü görünecek. Orada gerekli ayarları yapabilirsiniz. Son yazıların sitenizde görünmesi için (örneğin yan menüde) sidebar.php dosyanızda uygun bir yere(*) şu kodu ekleyin:

<?php the_recent_posts(); ?>

* Eğer nereye ekleyeceğinizi bilmiyorsanız, temanızın ismini ve tema ana sayfasını burada belirtin; ona göre çözüm önerilir.

1 yıl önce #
  6. hasan öncelikle ilgin için teşekkürler. ben şuan www.yartasi.com/blog
    bu temayı anladığım kadarı ile Türkçeleştirdim ve kendi şekillerime göre geliştirdim. bu tema ile alakalı bir sorunum yok. fakatt ....
    blogu kurduktan
    daha sonra upgrade yapın dedi. upgrade yaptıktan sonra 68aa.nc gibi bir sitenin linki çıkıyor site trojenlerle dolu ve siteye girenlere virüs bulaştırıyor. bu bir tarafa dursun. upgrade yaptıktan sonra Türkçe olan hiçbirşey kalmıyor. yanii şu gibi Hakkında >> About
    en son cpanelde bulunan fantastiko aracılı ile kurduğum blogda 68aa.cn sorunu kalmadı fakat, Türkçe sorunu var.

1 yıl önce #
  7. s110.cnzz.com bu site bir yerde frame oluşturmuş.birileri yardım etsin. durum çok vahim.

Yönetici notu: Mesajlarda e-posta/mesajlaşma adresleri verilerek yardım istenemez; adres kaldırıldı. [Hasan]

1 yıl önce #
  8. Bu sorun Türkçe sürümle ilgili değil; büyük ihtimalle sunucunuzdaki bir açıktan faydalanan biri bazı dosyalarınıza iframe'leri eklemiş. Önce ftp ve MySQL parolalarınızı değiştirmenizi ve sunucunuza durumu bildirmenizi tavsiye ederim.

iframe'leri kaldırmak için temanızın header.php, index.php ve footer.php dosyalarına ve WordPress kök dizininizdeki index.php dosyasına bakın.

1 yıl önce #
  9. yaa upgrade yaptıktan sonra oluyor. ben sana şifreleri versem bana kurarmısın blog.
    localde kurduğum blogda da aynı şey oluyor. bütün dosyalara baktım hepisnde var.
    siliyorum. tekrar çıkıyor.

1 yıl önce #
  10. Kurulum yaptığınız Türkçe WordPress paketini buradan indirdiniz değil mi? Paketi iletisim@wordpress-tr.com adresine gönderir misiniz, inceleyelim.

1 yıl önce #
  11. hasan gönderdim dosyayı mail adresine.

1 yıl önce #
  12. sorun çözüldü. teşekkürler hasan.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.