WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Yorum Ekleme Problemi ( comments )

(5 posts)
  • 1 yıl önce Ersinren tarafından başlatıldı
  • AhmetKIRALI tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Ersinren
    Üye

Öncelikle herkeze kolay gelsin :)

bu konu hakkında arama yapmıs olmama ragmen işime yarayan bilgi bulamadım...

konuyu tema ve eklenti kısımlarından hangisine yazacagıma karar veremedim buraya yazdım umarım uygundur...

Şimdi oncelikle sistem hakkında bilgi vereyim..

wp son surum localhostta kurulu..

uzerinde scary-little-08 teması var
    ( cok guzel ve bi okadarda karısık bi tema.)

şimdi sorun surada bu temada yazılara yorum yap kısmı firefox da calışmıyor
    ama ie de calısıyor.

http://img301.imageshack.us/img301/5859/88740266hm1.jpg

http://img395.imageshack.us/img395/1829/25323875mi0.jpg

bu sorunun ustesinden nasıl gelebiliriz..

daha dogrusu komple comments yani yorum kısmını degiştirebilirmiyiz bi eklenti bu işin altından kalkabilirmi yoksa kod yazılması mı gerekir ?

acıkcası bu temanın yorum kısmı beni tatmın etmiyor.firefoz olayının ustesinden gelinse bile degiştirmek istiyorum bu konuda onerilerniz yorumlarınız nelerdir ??

Tarih: 1 yıl #
  2. Yorum yap kısmı çalışmıyor derken kastettiğiniz tam olarak nedir? Yorumunuzu yazıp "Say it"e tıkladığınızda göndermiyor mu?

3. Ersinren
    Üye

Resimlere bakmadınız mı ? firefox da hiç calışmıyor...

firefox da calışsa bile komple degiştirmek istiyorum bunu nasıl yaparım ?

4. Resimlere baktım tabii ki fakat eklediğiniz ekran görüntüleri ile çalışıp çalışmadığını anlamak imkansız :) Bunu ancak deneyerek görebiliriz.

Temanın aktif olarak kullanıldığı adresi vermenizi isteyecektim ama sanırım kendi bilgisayarınızda deneme yapıyorsunuz. Yorum göndermeye çalıştığınızda herhangi bir hata mesajı ile karşılaşıyor musunuz? Boş bir sayfa mı görünüyor? Hata mesajının göründüğü (ya da boş sayfanın görüntülendiği) anda adres çubuğunda görünen ifade nedir?

Biraz ayrıntı ile belki çözebiliriz ;)

5. AhmetKIRALI
    Üye

Merhaba arkadaşlar,
    resimden gördüğüm kadarıyla temanın o kısmında bir problem yok, sadece Ersin arkadaşımız bir şeyi gözden kaçırmış ve bunu bir sorun olarak algılamış.

Ersin arkadaşım Firefox tarayıcında dikkat edersen "You are logged in as Ersin Ören" yazıyor. Sorunun cevabı da tam burada... ;)
    Firefox ile giriş yaptığın için isim, e-posta ve url kısımlarını göremiyorsun, çünkü wp seni tanıyor ve yorum yaptığında bu kısımlara ne yazacağını biliyor.

IE'deyse giriş yapmadığın ve herhangi bir kullanıcı olarak göründüğün için,
    bu girdileri de doldurma zorunluluğu koşulduğundan, isim, e-posta ve url girdi alanlarını görüyorsun. IE'den giriş yap ve yorum yazmayı dene... Bu bir hata değil, sadece seni yanılgıya düşürmüş...

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.