WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

arama yapılınca oluşan tema bozukluğu

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce seyrusefer tarafından başlatıldı
  • seyrusefer tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. sitemde arama yapıldığında çok ilginçtir şöyle bir tema bozuluğu yaşıyorum.
    eğer arama yapılan kelime sonuçlarda birden fazla sayfada var ise sonuç sayfasınde tema bozuluyor. (sidebar da yazılar bir farklı oluyor aşağıya kayıyor, üst ve alt kısımlar sağa sola kaymış bir şekilde oluyor) ama eğer aranan kelime arama sonuçlarında sadece tek sayfada var ise işte bu zaman hiç bir sorun yok. haa ayrıca birden fazla sonucun çıktığı sayfalarda son sayfaya geçtimde yine tema düzeliyor. yalnızca ilk ve ara sayfalarda bu bozulma oluyor. delicerem valla css hatası mıdır nedir? mandigo tema kullanıyorum.

1 yıl önce #
  2. kastettiğin kayma problemi etiketler ve çevrim içi kişi saysısı bölümünde oluyor sanırım.. bu bölümleri ul id=\\"sidebar\\" tagının altına alırsan sorun çözülecektir..

1 yıl önce #
  3. cevabın için sağol ama ben bu kaymalardan bahsetmiyordum. bu sidebar kayması sol taraftari içeriğe göre kaymakta yada kaymamakta. benim bahsettiğim böylebir kayma. sidebar daki yazıların fontları ve renkleri bile değişiyor bu durumda. yani sadece sağa sola kaymakla kalmıyor.

verdiğin çözüm yolunuda ayrıca etiketler ve sayaç için deniyecem.

1 yıl önce #
  4. verdiğin linkte kayan kısım etiket bulutu.. ya da ben göremedim.. etiketleri ve sayacı sidebarda bahsettiğim tagın altına alırsan çözümlenir diye düşünüyorum.. sidebar.php içindeki kodları yazarsan düzeltmene yardımcı olurum..

1 yıl önce #
  5. dediğin gibi kodları

ul>...</ul
    tagları arasına aldım. ve artık sayaç ve etiket bulutu sidebarın bir parçası oldu (deminden beri bununla uğraşıyordum sonunda yapabildim) ama tabi aynı sorun yine devam ediyor. aşağıya sidebar.php içindeki kodları ekliyorum

<ul id="sidebar">
    <?php if (!function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar()) : ?>
    <?php widget_mandigo_search(); ?>

<?php widget_mandigo_calendar(); ?>

<?php /* If this is a 404 page */ if (is_404()) { ?>
    <?php /* If this is a category archive */ } elseif (is_category()) { ?>

6. <p>You are currently browsing the archives for the '<?php single_cat_title(''); ?>' category.</p>
  7. <?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_day()) { ?>

8. <p>You are currently browsing the /"><?php echo bloginfo('name'); ?> weblog archives
    for the day <?php the_time('l, F jS, Y'); ?>.</p>
  9. <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?>

10. <p>You are currently browsing the /"><?php echo bloginfo('name'); ?> weblog archives
    for <?php the_time('F, Y'); ?>.</p>
  11. <?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?>

12. <p>You are currently browsing the /"><?php echo bloginfo('name'); ?> weblog archives
    for the year <?php the_time('Y'); ?>.</p>
  13. <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_search()) { ?>

14. <p>You have searched the /"><?php echo bloginfo('name'); ?> weblog archives
    for '<?php echo wp_specialchars($s); ?>'. If you are unable to find anything in these search results, you can
    try one of these links.</p>
  15. <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?>

16. <p>You are currently browsing the /"><?php echo bloginfo('name'); ?> weblog
    archives.</p>
  17. <?php } ?>

<?php wp_list_pages('title_li=<h2>Sayfa</h2>' ); ?>

18. <h2>Kategori</h2>
      <?php wp_list_cats('sort_column=name&optioncount=1&hide_empty=0&hierarchical=1'); ?>
  19. <?php /* If this is the frontpage */ if ( is_home() || is_page() ) { ?>
    <?php get_links_list(); ?>
    <?php } ?>

<?php widget_mandigo_meta(); ?>

<?php endif; ?>

20. <h2>Sayaç</h2>
  21. <?php if(function_exists(wp_onlinecounter)) wp_onlinecounter(); ?><p>

22. <h2>Etiketler:</h2>
      <?php if (class_exists('SimpleTagging')) : ?>
      <ul id ="tagcloud">
      <?php STP_Tagcloud(); ?>

<?php endif; ?>

23. <p>

24. <h2>Reklam</h2>
  25. <center><script type="text/javascript"><!--
    google_ad_client = "pub-5998266903542889";
    google_ad_width = 160;
    google_ad_height = 600;
    google_ad_format = "160x600_as";
    google_ad_type = "text_image";
    //2007-04-02: blog
    google_ad_channel = "6637715347";
    google_color_border = "eeeeee";
    google_color_bg = "eeeeee";
    google_color_link = "000000";
    google_color_text = "000000";
    google_color_url = "CC0000";
    //-->
    </script>
    <script type="text/javascript"
    src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
    </script></center>

umarım bu kez olur

1 yıl önce #
  26. hangi browseri kullanıyorsun.ben ff kullanıyorum ie7 ile de baktım bir problem göremedim.. bi ekran görüntüsü alıp koyman mümkünse öyle bakalım bir de...

1 yıl önce #
  27. ben de şimdi ie7 yi yükledim ve farkettim ki bir sorun yok. ya sidebar da yaptığım değişiklik sonucu oldu bu yada ie7 nin farkı bilemiyorum. neyse çok sağol.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.