WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » WordPress µ

Resim İle İlgili Bir Soru

(7 posts)
  • Started 1 year ago by chao
  • Latest reply from chao
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. chao
    Member

Merhabalar benim küçük bir sorum olacaktı yazdığım makalelere eklediğim resimler ile yazılar arasında boşluk bırakmak istiyorum çok bitişik duruyorlar göze hoş gelmiyor bunu yapabileceğim kod eklenti gibi birşey varmı tek tek konuları değiştirmem mümkün değil ona göre bir öneride bulunursanız sevinirim :) İncelemek isteyenler için site adresim aşağıdadır:

http://www.bilgimekani.net/

Posted 1 year ago #
  2. sbs
    Member

Merhaba kardeş. Bakıyorum aynı temayı kullanıyoruz. Yeni başladınsa hemen değiştir. Çünkü İE6 da sorun yapıyor. Kenar işini sana nasıl anlatsam bilmem ki. Ustalar bu işin ayrıntısını sana anlatacaklardır.

Posted 1 year ago #
  3. chao
    Member

Uyarın İçin Teşekkür Ederim İE6 da nasıl bir sorun yaratıyor acaba?

Posted 1 year ago #
  4. sbs
    Member

chao @ Yan menuler ikisi birden gelmiyor birisi aşağıya kayıyor.

Posted 1 year ago #
  5. chao
    Member

Yokmu benim sorunuma yardımcı olabilecek kimse resimler ile yazılar arasında nasıl boşluk bırakabilirim acaba?

Posted 1 year ago #
  6. sbs
    Member

chao @ sen hala ordamısın index.php dosyasını veya siteni görmek lazım. Resimleri ne şekile yüklediğini de bildirmelisin. O zaman belki yardımcı olabilirim. Yada yüklediğin resmin özerine tıkladığında orada iki işaret çıkyor onlardan birine tıkladığında resim için kenar boşlukları yazan bir yer var oradan ayarlamalısın. Veyahut birde şöyle anlatayım yazı ile resim arasına büyük küçük yaptığımız tırnak içine br karakterini yerleştir dene derim.

Posted 1 year ago #
  7. chao
    Member

hocam ilgin için teşekkür ederim öncelikle ancak br tagı işe yaramadı resme tıklayıncada resim kenar boşlukları diye bir ayar göremedim resmi önce medya kütüphanesine ekliyorum ordan yazıya dahil ediyorum sol üst ve küçük boyut seçeneklerini seçerek size göre basit olabilir ama bilmeyen biri için önemli bir bilgi :)

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.