WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Başkaları bloguma nasıl üye olur?

(19 posts)
  • 1 yıl önce technoomaniac tarafından başlatıldı
  • Fiorito tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. technoomaniac
    Üye

baskaları benim bloguma üye olabilirmi eğer olabiliyorsa ben bunu nasıl ayarlıabilirm
    şimdiden teşekkür ederim.

Tarih: 1 yıl #
  2. WordPress panelinize giriş yapın ve "Tercihler" (Options) sayfasını ziyaret edin. Bu sayfada "Üyelik" (Membership) ifadesini arayın ve "İsteyen herkes kayıt olabilsin" (Anyone can register) seçeneğini işaretleyerek ayarlarınızı kaydedin.

Bu seçeneğin hemen altında bulunan "Yeni Kullanıcının Varsayılan Konumu" (New User Default Role) seçeneği ile yeni kayıt olacak kullanıcıların kayıt sonrasında elde edecekleri yetki düzeyini belirleyebilirsiniz.

3. technoomaniac
    Üye

kardeş benim blogumda tercihlerde üyelik diye bir kısım yok. :(

4. menes
    Üye

aşagıya doğru bakın tercihlere tıkladıktan sonra sayfanın altına doğru

5. Türkçe WordPress mi kullanıyorsunuz?

Tercihler menüsünde var Üyelik kısmı.

Tercihler -> Genel sayfasını açın.

yazan yer işaretli olsun.

6. Ilgili oldugunu düşündüğüm için buraya yazıyorum.
    üye olan birisine giden bilgilendirme epostasının (wordpress@....com) önadını nasıl değiştirebiliriz, örneğin bilgi@...com şeklinde olmasını istesem, mesela..

7. üye olan birisine giden bilgilendirme epostasının (wordpress@....com) önadını nasıl değiştirebiliriz

WordPress'in çekirdek dosyalarını modifiye etmeniz gerektiği için bunu tavsiye etmiyoruz. Fakat, "ben ne yaptığımı biliyorum" diyorsanız aşağıdaki dosyaya bakmanızı öneririm ;)
    /wp-includes/pluggable-functions.php

8. ;) hallettim, teşekkürler.

9. technoomaniac
    Üye

ark. bende üyelik yazan yerin karşsında Kullanıcılar yorum yapmak için kayıt olmalı ve giriş yapmalılar

yazıyor ne yapmalıyım ?

10. Yazılara yorum yapmak için bloga üye olunmasını istiyorsanız işaretli, yol olmasını istemiyorsanız ise işaretsiz olacak.

11. technoomaniac
    Üye

ben başkalarının benim bloguma üye olmasını istiyorum ama onu yapmam için gerekli yer çıkmıyo

12. Allah aşkına yazılanları okuyun.
    http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/114?replies=11#post-531
    Bunun olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz.

13. tanerimx
    Üye

Bu konu için ayarlar çok kolaymış. Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim...

14. CLIMAX
    Üye

merhaba arkadaşlar.. peki üyelik için benden onay alınmasını nasıl yapabiliriz.??

üye olabilmesi için benden onaylamam gerekecek .. ve kişi üye isteğinde bulunduğunda .. üye işleminiz yöneticilere incelenmek üzere iletildi gibi bir yazı yacak ..

tam olarak istediğim özellik bu.

Tarih: 9 ay #
  15. bu istediğiniz çok gereksiz.. yanlız şöyle bir şey var.. üye olanları size şu kullanıcı kayıt oldu diye mail atiyor.. wordpress entegre özelliği bir şey yapmanıza gerek yok.. tercihlerden ayar yapmanız gerek sadece.

16. CLIMAX
    Üye

arkadaşlar benim side barda herkez üye olabilsin seçeneklerini işaretlememe rağmen üye paneli görünmüyor.. giri yap diye..

bu sorun neden kaynaklanıyor..

acil.

17. sizden kaynaklanıyor eksik bir şey yapıyorsunuz.. canarkadas hazırlamış olduğu rehberi okumanızı tavsiye ediyorum.. artı olarak site adresinizi verir misiniz.

18. CLIMAX
    Üye

site isimini şmdilik vermek istemiyorum..

gerekli ayarları yaptım ...

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarını okuyun, adres kaldırıldı. [Hasan]

19. Fiorito
    Üye

teşekkürler hallettim.

Tarih: 2 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.