baskaları benim bloguma üye olabilirmi eğer olabiliyorsa ben bunu nasıl ayarlıabilirm
şimdiden teşekkür ederim.
baskaları benim bloguma üye olabilirmi eğer olabiliyorsa ben bunu nasıl ayarlıabilirm
şimdiden teşekkür ederim.
WordPress panelinize giriş yapın ve "Tercihler" (Options) sayfasını ziyaret edin. Bu sayfada "Üyelik" (Membership) ifadesini arayın ve "İsteyen herkes kayıt olabilsin" (Anyone can register) seçeneğini işaretleyerek ayarlarınızı kaydedin.
Bu seçeneğin hemen altında bulunan "Yeni Kullanıcının Varsayılan Konumu" (New User Default Role) seçeneği ile yeni kayıt olacak kullanıcıların kayıt sonrasında elde edecekleri yetki düzeyini belirleyebilirsiniz.
kardeş benim blogumda tercihlerde üyelik diye bir kısım yok. :(
aşagıya doğru bakın tercihlere tıkladıktan sonra sayfanın altına doğru
Türkçe WordPress mi kullanıyorsunuz?
Tercihler menüsünde var Üyelik kısmı.
Tercihler -> Genel sayfasını açın.
yazan yer işaretli olsun.
Ilgili oldugunu düşündüğüm için buraya yazıyorum.
üye olan birisine giden bilgilendirme epostasının (wordpress@....com) önadını nasıl değiştirebiliriz, örneğin bilgi@...com şeklinde olmasını istesem, mesela..
üye olan birisine giden bilgilendirme epostasının (wordpress@....com) önadını nasıl değiştirebiliriz
WordPress'in çekirdek dosyalarını modifiye etmeniz gerektiği için bunu tavsiye etmiyoruz. Fakat, "ben ne yaptığımı biliyorum" diyorsanız aşağıdaki dosyaya bakmanızı öneririm ;)
/wp-includes/pluggable-functions.php
;) hallettim, teşekkürler.
ark. bende üyelik yazan yerin karşsında Kullanıcılar yorum yapmak için kayıt olmalı ve giriş yapmalılar
yazıyor ne yapmalıyım ?
Yazılara yorum yapmak için bloga üye olunmasını istiyorsanız işaretli, yol olmasını istemiyorsanız ise işaretsiz olacak.
You must log in to post.