ben başkalarının benim bloguma üye olmasını istiyorum ama onu yapmam için gerekli yer çıkmıyo
ben başkalarının benim bloguma üye olmasını istiyorum ama onu yapmam için gerekli yer çıkmıyo
Allah aşkına yazılanları okuyun.
http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/114?replies=11#post-531
Bunun olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz.
Bu konu için ayarlar çok kolaymış. Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim...
merhaba arkadaşlar.. peki üyelik için benden onay alınmasını nasıl yapabiliriz.??
üye olabilmesi için benden onaylamam gerekecek .. ve kişi üye isteğinde bulunduğunda .. üye işleminiz yöneticilere incelenmek üzere iletildi gibi bir yazı yacak ..
tam olarak istediğim özellik bu.
bu istediğiniz çok gereksiz.. yanlız şöyle bir şey var.. üye olanları size şu kullanıcı kayıt oldu diye mail atiyor.. wordpress entegre özelliği bir şey yapmanıza gerek yok.. tercihlerden ayar yapmanız gerek sadece.
arkadaşlar benim side barda herkez üye olabilsin seçeneklerini işaretlememe rağmen üye paneli görünmüyor.. giri yap diye..
bu sorun neden kaynaklanıyor..
acil.
sizden kaynaklanıyor eksik bir şey yapıyorsunuz.. canarkadas hazırlamış olduğu rehberi okumanızı tavsiye ediyorum.. artı olarak site adresinizi verir misiniz.
site isimini şmdilik vermek istemiyorum..
gerekli ayarları yaptım ...
teşekkürler hallettim.
Konuyla ilgili olduğunu düşündüğüm için buraya yazıyorum. Bende de şöyle bir sorun var:
Siteme üye olan kişiye maalesef üyelik onay maili gelmiyor. Bunu nasıl halledebilirim.
Aynı şekilde şifremi unuttum maili de gelmiyor.
You must log in to post.