arkadaşlar sitemde konulara girdiğimde sidebar alta kayıyor kategorilerde kayma olmuyor ama konularda oluyor styl.css baya kurcaladım yapamadım nasıl düzeltebilirim sitem burda
style.css te
#sidebar ul ul ul li{
margin:3px 0;
padding:5px 2px 5px 20px;
}
padding yazıların sağında solunda üstünde altında boşluklar bırakıyor ve muhtemelen bu boşlukar yüzünden sidebar norma lyerine sığmıyor o değerleri deneyerek "padding:1px 1px 1px 1px;" küçültürsen sidebar yerine sığabilir.
#sidebar etiketine bağlı genişlik parametreleri ile deneme yanılma yaparak sidebar ınızı yerine oturtabilirsiniz.
+
forumda başlığınız ile ilgili arama yapabilirsiniz.
Style dosyasıyla alakası yok sidebarın kaymasının
Temayı herhalde http://ilyas.info/wordpress-mega-news-magazin-temalari/ buradan indirdiyseniz temanın orjinalinde herhangi bir kayma yok sizin eklediğinizi yada sildiğiniz bir kod olabilir.temayı yeniden indirip tema kalsörünüze gönderirseniz probleminiz düzelecektir
Dip not:Birde tema sahibinin linkini kaldırmamanızı tavsiye ederim hadi türkçeleştireni kaldırın ona bir şey demiyoruz ama adam bu temaya bir emek harcamış ona vereceğiniz bir baclink size hiç bir şey kazandırmaz belki ama etik açıdan doğru değil.
arkadaşlar sorunumu çözdüm hepinize teşekür ederim biraz geç oldu kusura bakmayın temaya düzenleyenin linkinide ekledim haklısınız
Duyarlı davrandığın için biz de sana teşekkür ederiz.
You must log in to post.