WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sayfa Şablonu Seç Etiketi Çıkmıyor

(10 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce fadonet tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. Merhaba Arkadaşlar,

Etiketler isminde bir sayfa şablonu oluşturdum. Ve etiketler adında bir sayfa açıp bu şablonu sayfaya uygulamak istedim.. Localhostta yaptım bunu ama gerçek hostta olmuyor. Çünkü; "sayfa yaz" dediğimde sağ tarafta "şablon seç" etiketi gözükmüyor. Belki eklentilerden biriyle ilgilidir dedim tüm eklentileri devre dışı bıraktım yine olmadı. Bir de exec-php eklentisi kurulu olmasına rağmen sayfalarda php kodu çalışmıyor. Sebebi ne olabilir? Sayfaların yazdıralabilir olması geliyor aklıma bir tek ama hangi sayfaya vermem gerek bilmiyorum.. Açıkçası tıkandım. Belki yardımcı olan biri çıkar. Forumda arattım öyle bi şey görmedim. Şimdiden teşekkürler. İyi ki varsınız.

1 yıl önce #
  2. yeditepe
    Üye

aynı sorun bende de var, yeni bir başlık açmak yerine buradan sormak istedim. "sayfa yaz" dediğimde wordpress'in eski sürümlerinde sağ tarafta "sayfa şablonu" çıkardı ancak şu an yeni sürümü yükledim böyler bir şey yok... :S

bu sorunu nasıl çözebilirim..

1 ay önce #
  3. kullanmak istediğiniz sayfa şablonunun kodlarının tamamını http://pastebin.ca adresine yükleyip bize bağlantı adresini verirmisiniz. Biz bi inceleyelim..

1 ay önce #
  4. yeditepe
    Üye

Sorun sayfa şablonu değil... Sağ tarafta sayfa şablonu menüsü çıkmıyor. menü olmadığı için biz de şablonu seçemiyoruz.. :S

1 ay önce #
  5. Evet bende biliyorum ne olduğunu. Şayfa şablonunun Sayfa oluştur bölümünde seçenek olarak çıkması için oluşturduğunuz şablon dosyasına bir satır Template Name yazmalısınız. Bu nedenle o dosyayı istedim....

1 ay önce #
  6. Şunu ekleyin..

<?php
    /*
    Template Name: Wordpress şaplon adı
    */
    ?>

O dosyanın başına sonra tema klasörü neyse oraya yollayın.

1 ay önce #
  7. yeditepe
    Üye

zaten böyle yaptım...
    menü ortada hala yok. normal de yazı hazırlarken sağ tarafta bir menü olurdu biz de oradan şablonu seçerdik. menü olmadığından şu an seçemiyorum..

1 ay önce #
  8. Hangi versiyonu kullanıyorsun. Sağ tarafa 2.0xden 2.3x e kadardı.
    Güncel 2.5.1 ve 2.6 da Saya oluştur dediğinizde hemen alt menülerde yer almakta....

Sayfa oluştur ekranın resmini çekip yollar mısınız?

1 ay önce #
  9. yeditepe
    Üye

tamamdır teşekkürler :)

1 ay önce #
  10. eee sonuç?

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.