WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » bbPress

Forum eklemek

(3 posts)
  • Started 1 year ago by alle
  • Latest reply from alle
  • Bu konu Çözülmüş
  1. alle
    Member

Soracağım konuyu ya ben bulamadım yada siz şimdi bana bbpress in sadeliğinden, bahsedip aradığım özelliğin olmadığını söyleyeceksiniz. Ama ben genede sorayım .)

bbpress 2 bölümden oluluyor. Birincisi en üstte son yazılan yaıların kısmı var. Birde altta tek bir forum alanı var. Tek forum alanı içine farklı bölümler açıyorum. Ama bu işlemi ancak tek bir forum kategıri altında yapabiliyorum. Ben mi bulamıyorum yoksa bbpress de diğer forumlarda olduğu gibi farklı forum bölümleri oluşturamıyormuyuz. Her girdiğim konu başlığı tek bir forum bölümüne yazılıyor. Yönetim bölümünde yeni forum bölümü eklemekle ilgili bir bölümde göremedim. Bu forumdada zaten söylediğim şekilde kullanılmış. Ana Bölüm denmiş ve ne varsa altına yazılmış. Fakı bir forum bölümü açma imkanımız yokmu_?

Posted 1 year ago #
  2. wp-codex
    Member

forum ve alt forum oluşturabilirsin. Admin panelinden forum eklerken , forum parent kısmını seç. Tıpkı WorPress sayfa alt sayfa mantığı gibi. Ama ikinci forum oluşturamıyorsun. rc3 için konuşuyorum bu arada.

Posted 1 year ago #
  3. alle
    Member

Yani benim hiç bir işime yaramayacak .) Teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.