WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

resim ekleme

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce technoomaniac tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. technoomaniac
    Üye

arkadaslar resim eklediğim zaman resmin etrafında kare şeklinde çizgiler oluyor bunu nasıl giderebilirim.

1 yıl önce #
  2. Bunu temanızın CSS'sinden düzeltmeniz gerek. CSS dosyanızı bir metin düzenleyicisi ile açın ve içerisinde img ifadesini arayın. Sonra bu ifadenin altında "border" ifadesini bulun ve "border: none;" şeklinde değiştirin. Örnek vermek gerekirse; diyelim ki şu şekilde bir ifadeye rastladınız;
    img {
    border: 1px dashed #000000;
    }

şu şekilde değiştirmeniz gerekiyor;
    img {
    border: none;
    }

Bu arada etiketi ararken eklenen grafik dosylarının değişik pozisyonlara yerleştirilebilmeleri (sağa veya sola yaslanmış ya da ortalanmış) doğrultusundan birden fazla img etiketi ile karşılaşabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

1 yıl önce #
  3. /home/entelekt/public_html/wp-content/uploads/2006/12 dizini oluşturulamıyor. Bir üst dizin sunucu tarafından yazılabilir mi?
    Resim Yüklemeye geri dön

ben ise resim ekleyemiyorum.
    bunu nasıl hallederim.
    esasında hiç resim eklemedim nasıl eklenir bilmiyorum ama bir resmi seçip yazı yazma syafasından uploads ederken boyle bir hata gozuktu .
    nedir ne değildir ?

( bu wp-tr ile alakalı olmadıgından buraya yazdım )
    ( bir de bu site içi mesajlaşma nasıl oluyor ? ben hiç mesaj yazma yeri görmedim. )

1 yıl önce #
  4. Sayın amarat,

Yazdığınız konunun burada tartışlan konu ile alakası yok :) Sorununuz için neden yeni bir başlık açmayı denemiyorsunuz? Hatta sorununuzu herhangi bir yere yazmadan önce forumda küçük bir arama yaparsanız aradığınız cevabın forumda daha önce verilmiş olduğunu görürdünüz.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.