WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

linkleri yeni sayfada açmak

(14 posts)
  • 1 yıl önce bozkurt18 tarafından başlatıldı
  • bozkurt18 tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. bence bloglardaki en büyük sorun linklerin aynı sayfada açılması. Şöyle olsa daha iyi olurdu; site içi linklerin aynı sayfada site dışı linklerin _blank yeni sayfada açılması.
    Yapılabilirmi böyle birşey. Hasanın sitesinde gördüm fakat orada bütün linkler yeni sayfada açılıyor.

Eğer site içi linklerin aynı sayfada açılması olmazsa, Hasanın ki gibide olabilir.

Tarih: 1 yıl #
  2. wolkanca
    Üye

bunu yapacak bir eklenti yazılabilir.

belkide yazılmıştır bakmak lazım bknz:google :)

3. wolkanca bak senin sitedede öyle.
    bizniz söylesin şunun kodunu falan ya.

4. hurricane84
    Üye

evet arkadaşlar nası yapıcaz bunu ya ...

5. Blank Target. Yorumlardaki bağlantıları ayrı pencerede açar.

6. xafer
    Üye

Biraz daha açıklayıcı yazabilir misiniz? nerede hedef _blank olmasını istiyorsunuz?

7. Plugin'i vardı bunu ama bence gereksiz. Ayrıca her harici linki yeni pencere de açmak istemeyebilirsiniz.

HTML'ye yaslanmak en iyisi:

target=\\"_blank\\">

"\"lar yok tabii...

8. Blog um da linkleri çok fazla kullanıyorum. Bu nedenle hepsinin sonuna o kısmı eklemek benim için çok zor olacak. Onun yerine link tagını eklerken ototmatik olarak eklemesini nasıl sağlayabilirim? Veya bir eklentisi var mıdır?

9. ayrıca yazarların site adresleri yerine profil sayfasının açılmasını istiyorum.

10. Clesk, harici linkleri yeni pencerede açmak için http://sw-guide.de/wordpress/plugins/link-indication/ adresindeki eklentiyi deneyebilirsiniz. Bu eklenti ayrıca harici linklerin yanına ikon koyuyor. Uygulaması biraz zor olabilir ama ben kullanmıştım bir ara, gayet güzel çalışıyor:

Add the _blank attribute (target="_blank") to all external links

11. Eklenti için teşekkürler efrasiyab.

Yalnız sitesinden anladığım kadarıyla, bu eklenti sadece linklerin tiplerinin belirlenmesinde işe yarıyor. Yani tek yaptığı yanına resim koymak. Sanırım yine yeni pencerede link açmak için "target="_blank"" kısmını kullanmak zorundayız?

12. http://www.semiologic.com/software/external-links/
    Tam bunun için biçilmiş kaftan.

13. Gerçekten de biçilmiş kaftan ELOY .

Eklenti için teşekkür ediyorum.

14. hayal ve eloy başta olmak üzere
    herkese teşekkür ederim.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.