Merhaba;
Webmasterlar için bilgi içeren bir blog hazırladım.. Domain pek uygun olmayabilir.
Tüm eleştirilerinize, yorumlarınıza ve görüşlerinize açığım..
Bunlar sayesinde daha iyi şeyler yapabilirim.
Teşekkürler
Merhaba;
Webmasterlar için bilgi içeren bir blog hazırladım.. Domain pek uygun olmayabilir.
Tüm eleştirilerinize, yorumlarınıza ve görüşlerinize açığım..
Bunlar sayesinde daha iyi şeyler yapabilirim.
Teşekkürler
Merhaba, öncelikle Qwilm! temasını kullanmışsınız, ancak bana kalırsa temayı biraz daha düzenlerseniz iyi olur. Çünkü link renklerinin biraz soluk olduğunu düşünüyorum. Birde siteyi açınca ilk olarak header alanındaki reklam dikkatimi çekti, bu reklamın bir başka boyutlu versiyonunun kodunu alıp sidebar içine atabilirsiniz böylelikle header alanında yer kazanmış olursunuz, veya en azından single.php dosyasına koyarak yazıların üzerinde veya altında görünmesini sağlayabilirsiniz.
Güzel bir çalışma ellerinize sağlık...
webthese'e katılıyorum, adsense çok kötü duruyor. Sanki siteyi sırf o AdSense birimi için yapmışsınız gibi :)
AdSense için yapmadım ama sidebar'a nasıl koyarım onu açıklarsanız yaparım..
Çok teşekkürler.
Temanızı daha önce kullanmadığım için bilmiyorum ama büyük ihtimalle bir sidebar.php dosyasına sahiptir. Tema dosyalarınız arasından bu dosyayı bularak uygun bir AdSense birimi barındıracak şekilde modifiye edebilirsiniz.
tema güzel umarım istediğin başarıyı yakalarsın
sitenizde yayınladığınız bannerin kodunu değiştirip sidebar.php içine atacaksınız hepsi bu yalnız bunu yaparken öncelikle Google Adsense hesabınıza girip reklam yönetimi bölümünden o reklamın boyutunu "dikey afiş 120*240" hale getirin, bu boyuttaki reklam hem sizin belirlediğiniz kadar müşteri reklamı gösterecek ve de sidebar genişliğinde olacağı için o alana sığacaktır.
başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkür ederim..
hemen uyguluyorum
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.