WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

WordPress ücretsiz sunucuya kurmak ya da hazır blog kullanmak?

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Such tarafından başlatıldı
  • FuuK tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. internet kafe işletiyorum can sıkıntısından yapacak birşeyler arıyorum zaten bütün gün cafe içinde olduğum için yeterince asosyalleştim.hiç değilse sanal ortamda bi faaliyetim olsun sosyallik adına diye düşünerek blog yazmaya karar verdim ama tamamen kişisel blog olucak herhangi bir amacı veya iddiası yok.

şimdi önümde bir sürü seçenek mevcut bunları biliyorum

en başta wordpress.com sonra blogger.com devamında blogcu.com ama kurulan wordpress ise çok güzel eklentileri olsun temaları olsun ne bileyim insanın içi gidiyor gördükçe ^^

sormak istediğim şey ise benim durumumda birine ne tavsiye edersiniz ?

1- ücretsiz sunucuya wordpress kurmak
    2- wordpress.com üyelik alıp blog yazmak
    3- blogger üyesi olmak
    4- yada başka hazır blog kullanmak
    5- yada kendi domain adımı ve sunucumu temin edip buraya kurmak.

tavsiye ve önerileriniz umarım benden esirgemezsiniz :)

1 yıl önce #
  2. bence en en iyisi kendi domain ve hostunlu kurmak canın sıkılıosa birebir

1 yıl önce #
  3. xafer
    Üye

Bence hem wordpress.com'da bir blog açın hem de blogger'da açın. Hangisi size göre kullanışlı ve ihtiyaçlarınıza karşılık veriyorsa onu seçin. Çünkü ikisininde temelde çok farkları yok. Görsel ve teknik açıdan hangisi beğenirseniz onu kullanın. Ben bir ara oraları kullanıyordum, blogspotu tercih ettim wordpress'e bir süre sonra, oda tema düzenleme desteğinin paralı olması yüzündendi wordpress.com'un.

1 yıl önce #
  4. evet zaten her iki serviste hatta bir tanede ücretsiz sunucuda var ama galiba dediğiniz gibi en iyisi kendi domain ve servis sağlayıcınıza sahib olmak sanırım yıllık ücretleride uygun çokda uçuk fiyatlar değil yani.

1 yıl önce #
  5. dreamhosttan bulabildiğiniz promo kodları sayesinde 20 dolara 200 gb alan 2 tb bandwidth alabilirsiniz. Bence yıllık 20 usd kimseye fazla gelmeyecek bir tutar.

1 yıl önce #
  6. yıllık 20 dolar çok iyi ben oynadığım online oyun için her ay 15 dolar ödüyorum ^^ peki sadece host içinmi 20 dolar yoksa hem host hem domain içinmi ?

1 yıl önce #
  7. 20 dolar içinde 1 adet de domain var. "BLOGLAMAORG" kodunu kullanıp 97 dolar indirim alabilirsiniz ;)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.