WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Orijinal Tema Fiyatları

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce sonysinger tarafından başlatıldı
  • wolkanca tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. sonysinger
    Üye

Arkadaşlar blog'um için hoşuma giden bir orijinal temayı satın almak istiyorum, www.templatemonster.com adrsinde bir tema beğendim ancak burada iki farklı fiyat var 720$ ve 52$. İngilizcem pek iyi değildir, iki farklı fiyat olmasının nedeni nedir?

Tarih: 1 yıl #
  2. Unique Price: Bu tema, sen satın aldıktan sonra kimseye satılmayacak.
    Price: Bu tema parayı veren herkese satılır.

3. uniq=eşi benzeri olmayan eşsiz. burdan benim anladığım kadarı ile sadece size ait oluyor tema/şablon ve sizden başkasına satılmıyor tek sahibi siz oluyorsunuz.

4. Evet ben de öyle söyledim zaten. Sizden başkasına satılmıyor derken sizden önce temayı sattıklarından temayı almıyorlar. Sen temayı satın aldıktan sonra o tema artık satılmıyor.

5. xafer
    Üye

TM'deki temalara ben 5 lira bile vermem, kimsede vermez, öyle olsa warezde kolay bulunur olurdu. Burayada üye olan canavar gibi tasarımcılarımız var memlekette. Param var diyorsanız bence özel yaptırın.

Selamlar

6. Arkadaşa katılıyorum. O fiyata özel yaptırabilirsin. Ayrıca worpress için yapılmış binlerce bedava tema var. Mutlaka ihtiyaçlarına uygun bir şey bulabilirsin.

7. oradaki temaların ve yapanlarında hakkını yememek lazım. Birçok kişiye o temalar esin kaynağı oluyor ve olmaya devam edecek.

* oradaki temaları her türlü elde edebilirsin ama illa para verip almak istiyorum dersen bir şey söyleyemeyiz.

* Ayrıca ister Wp olsun ister css - ister html temalar, bedava bulabilirsin ve her geçen gün sayıları artıyor. Temaların güzel - beğendiğin yönlerini toplayıp kendi temanı dahi yapabilirsin.

8. xafer
    Üye

TM'deki temaların uzun bir geçmişi yok, ilk açıldığı günden beri takip ediyorum. İlk çıktıkları zamanda piyasaya göre vasattı şimdide. Piyasayı etkileyecek hiçbir özellikleri yok, ne tm'den önce farklıydı ne'de sonra farklı oldu piyasa. Bişeylerin devamlı gelişmesi gerekir ama tm'deki temalar hiçbir gelişme göstermiyor aynı vasat altı tasarımları ile devam ediyorlar. TM-WP tasarımcıları piyasayı hiç takip etmiyor, sanki 2000'li yıllarda yaşıyorlar, şöyle bir css galerilerini bir dolaşsalar keşke, dudak uçuklatacak ne tasarımlar yapıyorlar.

9. sonysinger
    Üye

Açıklama için teşekkürler, illa para vereyim demiyorum tabi. Templatemonster'da gördüğüm temalardan sadece ikisi hoşuma gitti. 11702 ve 11835.

Ben web işlerinden pek anlamam, bu tarzda ücretsiz tema bulabileceğim bir yer biliyorsanız veya elinizde varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şu an DaVinci code isminde bir ücretsiz tema kullanmayı düşünüyorum, ama pek içime sinmedi o.

10. xafer
    Üye

11. wolkanca
    Üye

bencede ihtiyac varsa madem özel bir tema yaptırmak daha uygun olur.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.