Şimdiye kadar localhost'tan çalıştırdığım wordpress'i sunucuya kurmaya çalıştım fakat başaramadım. Kurulum için Wordpress rehberinde yer alan açıklamaları baz aldım.
Durum şu:
1- Sunucunun public_html dizinine Wordpress 2.1.3tr sürümünü wp klasörüne attım.
2- Sitemin konrol panelinden veritabanı ve tam yetkili bir kullanıcı oluşturdum. (veritabanı ve kullanıcı adının önüne host şirketinin "siteadını" eklediğini bilerek.)
3-Kuruluma başladım ve ilgili değerleri yerlerine yazdım. Aldığım mesaj şu oldu:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/boskume/public_html/wp/wp-admin/setup-config.php:23) in /home/boskume/public_html/wp/wp-includes/wp-db.php on line 361
Altında ise Türkçe olarak:
Veritabanı seçilemiyor
Veritabanı sunucunuzla bağlantı kurabiliyoruz (kullanıcı adı ve parolanız doğru) fakat boskume_wp isimli veritabanını bulamıyoruz.
Veritabanının adından ve varolduğundan eminim (kontrol panelinde check edebiliyorum ve phpmyadmin'de gözüküyor)
config.php dosyasını kendim oluşturduğumda headers already sent... uyarısını almıyorum ama Türkçe uyarı aynı şekilde geliyor.
Sorunu hosta bildirmenden önce foruma yazmayı düşündüm, hem hosta ne diyeceğimi bilemediğimden :) hem de kullanıcı kaynaklı bir hataymış gibi geldiğinden.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Çözülmüş