WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Site başka yerlerde açılmıyor

(11 posts)
  • 1 yıl önce besst tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. Merhabalar benım blog sitem dışarıda ki bağlantıların bir kısmından acılıyor bir kısmından acılmıyor... Ne gibi bir hata yapmısım .. Yani kendi evimde ki bir bilgisayardan acılır iken baska bir bilgisayardan acılmıyor.. Kendi bilgisayarımdan acılıyor... Genelde hata hep aynı gelen tepkilere göre.. Sitenin Basligi gorunuyor.. Fakat o loading cubugu dolmuyor yarıya kadar geliyor ve beklıyor imiş.. Anlayacagınız acılmıyor.. Yalnız ..Site dısarı da ki baska baglantı da ki bir bilgisayar da acılır iken baska bir bilgisayar da acılmıyor.. Umarım yardım edebilirsini .. Sİte adresi Buradan buyrun

Tarih: 1 yıl #
  2. Bu arada Firefox ta da hiç acılmıyor ne kendi bilgisayarım da ne de baska Bilgisayar da.. Site başlıgı geliyor ..Ama gerisi Yok..

3. Siteniz benim denemelerimde ne FF ne de IE ile açılmadı. Sunucunuz ile ilgili bir problem olabilir diye düşünüyorum. İsterseniz üniversitenizin bilgi işlem merkezine danışmayı deneyin.

4. Tesekkurler ali cevabın için .. İnce ayrıntılar var onlardan tekrar bahsedeyim.. Kendi bilgisayarım da IE de açılıyor FF te acılmıyor.. Evde ki diğer 4 bilgisayarın 1 inde acılıyor yine aynı sekilde diğerlerinde hiç açılmıyor.. Ya da çok uzun süre beklemek gerekiyor.. Sitenin diğer yöneticisi siteyi acabiliyor..O da baska bir yerde.. (Biliyorum karışık bir durum) Bİlgi işleme gittim.. Önce boyutla ilgili bir sorun olabileceğini söylediler ya da klasör izinleri ile ilgili bir şey ne alaka ise oradan bir sonuç çıkmadı .. Sİte deki JS leri Disable ette öyle gir dediler denedim FF te olmadı .. Çıkamıyorum işin içinden.. Yardımlarınızı beklıyorum .. Görüşmek üzere.. İYi Çalışmalar..

5. Karışık görünüyor :)

Default temaya geçtiğinizde de sorun devam ediyor mu? Eğer etmiyorsa problemin kaynağı temanız olabilir. Eğer default temaya rağmen devam ediyorsa eklentilerden kuşkulanabilirsiniz. Hangi eklentinin problem çıkardığını anlamak için eklentileri teker teker deaktive ederek denemeler yapabilirsiniz

6. Tesekkurler bunu bir deneyeyim :)

7. Bu arada şu an bulunan eklentilerle ilgili ve tema ile ilgili bir sorun olmayacagını dusunuyorum cunku bunlar mevcut iken bir sorun yoktu ve aniden mi bir sorun cıktı.. Bu noktayı anlayamıyorum... Ama yinede deneyecegim dediklerini Yinede sağol...

8. Firefox'ta, NoScript eklentisi ile javascript'leri engelleyince sitenize ulaştım ben, diğer türlü sizin de yazdığınız gibi yüklenmiyor sayfa. Javascript sorunu olabilir...

9. Efresiyab bende bunu yenı farkettim... Javascpritleri engelleyince acılıyor... Anlamadıgım nokra daha önce sorun olmayan aynı JS ler sonradan neden sorun oluyor... Tesekkurler yardımlarınız icin...

10. tabur34
    Üye

benim sorunum bir site actığımda önüme başka site cıkıyor mesla mynete girecem önüme hrena diye bi site cıkıyor

Tarih: 9 ay #
  11. @tabur34 allah aşkına bunun yeri burası mı.

Tarih: 9 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.