WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

Kitap Kritik

(14 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce holydreamer tarafından başlatıldı
  • park tarafından son cevap

Etiketler:

1. Uzunca bir kuluçkaya yatırma sürecinden sonra kitap tanıtım sitesi fikrini oluş haline getirmek için kolları sıvadım. Nihayet yaklaşık 1 ay kadar önce sevabıyla günahıyla yayına başladık. Sunucu problemlerinden dolayı ve devamında şahsi işler sebebiyle üç hafta kadar kapalı kaldık. Bugünlerde problemlerimizden büyük oranda kurtularak ve bir takım düzenlemelerle tekrar yayına başladık.

Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

www.kitapkritik.com

1 yıl önce #
  2. İçerik,görünüm ve tasarım olarak fena sayılmaz.

Başarılı çalışmalar...

1 yıl önce #
  3. Elinize sağlık gayet güzel olmuş. İçeriği istikrarlı bir şekilde güncelleyebilirseniz çok başarılı olacağınıza inanıyorum.

1 yıl önce #
  4. Yorumlarınız için teşekkürler.

1 yıl önce #
  5. ileitşim formunuz hatalı , ya ben beş defa yolladım ya da hata yazısı veriyor , hopp ne yapmaya çalışıyorsun gibi bir hede diyordu.

1 yıl önce #
  6. ileitşim formunuz hatalı , ya ben beş defa yolladım ya da hata yazısı veriyor , hopp ne yapmaya çalışıyorsun gibi bir hede diyordu.

İletişim formunda her hangi bir sorun yok. O uyarı, spam veya kötü niyetli kod içeren iletilerin gönderilmeye çalışılması durumunda veriliyor.

1 yıl önce #
  7. xafer
    Üye

Ben deneme amacıyla "asd" olarak posta gönderdim, iletildi dedi. Kusura bakmayın :) sadece denemeydi.

1 yıl önce #
  8. e ama demek ki genede bir hata var sonuç itibari ile benim iletimi göndermedi beni spam olarak ele aldı. demek ki bilmiyorum.

1 yıl önce #
  9. Doğru düzgün gönderilen her mesaj sorunsuz iletiliyor. Tıpkı @xafer'in iletisinde olduğu gibi.

1 yıl önce #
  10. tamam sinirlenmeyin ben bir şey demedim , ben zaten kıskançlıgımdan uydurdum böyle şeyi.
    ya ben varya bir şey demiyorum

1 yıl önce #
  11. Bence alınlık kısmı sitenin adı ve içeriğiyle uyumlu olmamış ama tercih meselesi tabii. Bu alınlık "romantik" bir günlük sitesi için daha uygun gibi...

Henüz eleştiri yazısı çok az olduğudan yan menüdeki "Rastgele Yazılar" kısmına gerek yok. İçerik arttığında koymak üzere kaldırabilirsiniz.

Üye Giriş yan-bloğunun en üstte olması da bence gereksiz olmuş, herkes giriş yapmıyordur zaten siteye. Onu en alta koyardım ben olsam.

Bu söylediklerim dışında, içeriğini de genişletebilirseniz, bence güzel bir ağ günlüğü olmuş.

EK: Bir de bir şey daha geldi aklıma: "Beta" ibaresi :) Genelde BETA ibaresi web 2.0 ile tasarlanan sitelerde kullanılan (WEB 2.0'ın henüz beta aşamasında olması sebebiyle) bir ibare, o yüzden o da biraz gereksiz olmuş.

Umarım çok eleştirmemişimdir.

Başarılar...

1 yıl önce #
  12. Basmakalıp hayallerden çok daha fazlasını düşleyebildiğimizi başlık resminde açıkça ortaya koymak istedik. Bu sayede, yanyana dizilmiş bir kaç kitap veya kağıt-kalem ikilisinden daha kesif bir anlam sunduğumuzu düşünüyoruz.

Tasarım aşamasında ne? nerde? nasıl? durur görmek için rastgele yazılar bölümü dahil kullanılacak bütün bölümlere yer verdim. Öylece kalmasında da bir sakınca görmedim.

Üye giriş bölümü üst tarafta gözüme hoş geldiği için dokunmadım. Ama önerini düşüneceğim.

İçerik zamanla genişleyecektir. Yeni yazar arkadaşlar arıyoruz. Yazar sayısı arttıkça daha güncel ve geniş içerikli bir site olacaktır.

Beta ibaresini senin söylediğin anlamda değil, işler vaziyette ancak henüz kararlı duruma gelmemiş anlamında kullandım. Bunun için test ibaresi de kullanılabilirdi tabii. Demek istediğim süs olsun diye konulmadı o ibare :)

Eleştiri iyidir ;) Yorumun için teşekkür ederim.

1 yıl önce #
  13. Bir ufak şey daha var... Benim ekranımda (1280x1024) arayüzde küçük bir oturmamışlık gözüküyor. Belki sende gözükmüyordur ve düzeltmek istersin:

tıklayın

1 yıl önce #
  14. içerik biraz arttırılmalı güncel kitaplarada gelinmeli az kitap var yeni açılmasından dolayı tabi ,okuduğum kitaplar olsaydı yorum yapacaktım ,site gayet güzel ellerinize sağlık :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.