WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yorum eklerken çıkan hata

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce seyrusefer tarafından başlatıldı
  • seyrusefer tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Eskiden sadece iletişim sayfasında çıkan hata şimdi yazı yazıp yayınla butonuna bastıktan sonra ve yorum ekleme kısmında da çıkmakta. Ama işin ilginç yanı sistem hata versede yazıların yayınlanıyor olması. Tabi bu iyi bir durum ama ekrana bu hatanın gelmesi sinir bozucu. Çünkü bilmeyenler mesajın gitmediğini falan düşünüyor.
    Çıkan hatanın ekran görüntüsü aşağıdadır.

Sitemde mandigo temasi kullanmaktayım.
    Ücretsiz server kayyo.com kullanıyorum

null

1 yıl önce #
  2. Bu tarz bir hatayı alan yok mu hiç aranızda? Ne yaptıysam olmuyor. Çok fazla da kurcalamak istemiyorum çünkü en son kurcaladığımda sitem çökmüştü.

1 yıl önce #
  3. Büyük ihtimalle FTP üzerinden dosyaları yüklerken meydana gelen bir hata nedeni ile dosyaların bir kısmı eksik olarak yüklenmiştir. wp-comments.php dosyasını sunucunuza yeniden göndermeyi denemenizi öneririm.

1 yıl önce #
  4. bu ihtimal benim de aklıma geldi. bu yüzden mevcut dosyaları yeniden yüklemek istedim. fakat bunu yaparken sitenin veri tabanında bir bozulma olmasın istiyorum. elimde veritabanını yedeği mevcut ama yinede ne olur ne olmaz diye endişeleniyorum. ayrıca elimde sitedeki yazıların RSS si de mevcut. Bununla acaba siteyi yeniden silip baştan kurduğumda bu RSS ve Sql veri tabanını kullanarak eski yazılara kavuşmam mümkün mü? bu konuda biraz bilgi fakiriyimde. bu arada iki hafta sonra ilkkez cevap aldım bu da güzel.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.