WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Temaya Ana Sayfa linki eklemek!

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce miharbi tarafından başlatıldı
  • miharbi tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhabalar,
    Temada ana sayfa linki yok.Dolayısıyla eklemek istiyorum.(Yaptığım çok güzel olmadı.)
    Ayrıca linke resim de atamak istiyorum.Kodları sanırım sidebar ve style'e eklemem gerekiyor değil mi? Bu konuda cevaplarınızı beklemekteyim.Şimdiden sağolun!

1 yıl önce #
  2. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/833?replies=8
    bu konuda anlatıldı. basit html bilgisden başka bir şey değil. Bu arada başlığı açan kişi ile - sizin web adresleri ve sorular aynı....

1 yıl önce #
  3. Buradan direkt kodu vermenizi rica etsem.Diğer soruyla tam olarak aynı değil.Resim de eklemek istiyoruz...

Evet rumuz değişti.

1 yıl önce #
  4. miharbi;
    WordPress kullanmaya karar verenlerin en azından basit düzeyde XHTML ile CSS kullanımı bildiğini ve hazır PHP kodlarını kullanabilecek düzeyde olmaları gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden bu tür soruların bu forumun amacının dışında olduğu görüşündeyiz.

Size tavsiyemiz, heytbecom'un daha önce de size işaret ettiği, webdersleri.com'dan ya da, daha iyisi, w3schools.com'dan yardım almanız olacaktır. Böylelikle hem bizim hem de kendinizin zamanını daha iyi kullanmış olursunuz ;)

Kolay gelsin.

1 yıl önce #
  5. Mutlaka Ali Bey söylediğiniz şeylere katılıyorum;fakat meramımı anlatamamış olabilirim diye buradan tekrar yazmaktayım. Keza basit düzeyde kullanıcı olduğumu da düşünüyorum..

Ben sidebar'a şu kodu ekleyerek link yapmaya çalıştım:

<p align=\"left\"><font color=\"#97C000\">ana sayfa</font>

İstediğim şey şu:Eklediğim kod üzerinde düzenleme yapmak için Style dosyasına da eklemem gereken kodlar varmış.Keza resim atamak da istemem sidebara ve style e başka kodları da dahil etmem gerekiyormuş. Verilen linklerde bu konuda tam bilgi göremedim açıkçası

Neyse esasında bu konuda forumun kurallarının dışına çıktığımı düşünmüyorum.Dışına çıktıkysam bununla birlikte vaktinizi çalıdığım için özürümü de kabul buyurun.

1 yıl önce #
  6. hocam sidebar a bir php kodu eklersin...onu div-div içine alırsın..css'te ise o div'i biçimlendirirsin..

<h3 class="sec-title">buraya php kodu gelecek</h3>

css içinde sec-title diye bir class tanımlarsın

bunu demek itiyorsun sanırım?

1 yıl önce #
  7. şu da işine yarayabilir.

<h1>" title="<?php bloginfo('name'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></h1>

1 yıl önce #
  8. Siz beni anladınız hocam:)

Şimdi bu konuda tam olarak yapmam gereken ney?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.