Edit this file at wp-content/themes/home/home.php with your favourite text editor and customize this screen.
blog servisimi kurdum ana sayfada böle bir yazı var bu ne demek ve ne yapmam lazım??
Edit this file at wp-content/themes/home/home.php with your favourite text editor and customize this screen.
blog servisimi kurdum ana sayfada böle bir yazı var bu ne demek ve ne yapmam lazım??
Bir editör ile bu sayfayı değiştirbilirsiniz diyor.
yaa saol. bir sorunumda yeni açılan blog sayfalar ne yazık ki açılmıyor. yani deneme amaçlı bloglar açıyorum ama sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor devamlı. bu neden olmakta??
home adında bir theme mi kullanıyorsun?
ewet onu kullanıyorum
adresini verirsen bir kontrol ederim.
http://www.binbirarsiv.com/forum/blogs
adres bu burda asdasd isimli deneme amaçlı 1 tane açtım ve sayfa görüntülenemiyor diyor
bir üstündede deneme aşamasındayız... diyebir konum var tıklayınca ordada hata çıkıyor.
gerçi theme adresini istemiştim, kurup bir deniycektim ama anladığım kadarıyla bu standart WordPress değil, bu WordPressMU yani çok kulanıcılı bir blog sistemi, herkese istediği blogu açma şansı veriyor, tıpkı blogger veya WordPress.com daki gibi.
ewet arkadaşım dediğin gibi wordpress MU bendeki. ama işte yeni açılan blog sayfaları hep sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor. bunun nedeni ne ve nasıl çözeceğim. bana bu konuda yardım edebilirmisiniz???
WordPressMU hiç kullanmadım, ama bir ara kurup inceleyebilirim, şu an için birşey söyleyemiyorum ama ben genelde EasyPHP ile localde deneyerek analiz ediyorum, daha hızlı ve kolay çözüme ulaşabilirsin belki..
iyi öle deneyeyim birde belki sorunu bulabilirim. ama sorunumun çözümünü bulup yayınlayabilen arkadaşlara minnettar olacağım. Ve yardımınız ve ilginiz için "GenaroFlores" ve "ELOY" çok teşekkür ederim. yardımlarınızı bekliyorum.
WP Mu üzerinde bizde çok yeniyiz, ancak elimizden geldiğince deneme yapıyoruz.
Dediğinize benzer bir sorunla ben karşılaştım. domain.com/alt_isim şeklinde kurulum yaptığımda herhangi bir sorunla karşılaşmıyordum ancak istediğim alt_isim.domain.com olunca sayfa bulunamadı hata mesajını veriyordu.
Forumlarda gördüğümde WP Mu'nun bu özelliğini kullanabilmek için "WildCard DNS" denen bir özelliğin hosting tarafından sağlanıyor olması gerekiyor.
Genelde panellerden yapılamayan bu işlem için hostinginiz ile iletişime geçmenizi öneririm.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.