WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli]

LÜTFEN ACİL YARDIM BEYLER

(1 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce edassun1 tarafından başlatıldı
  • Bu konu kilitli
  1. Ben acemi blogcuyum, sorunum şu Yazı yazarken görsel editör çalışmıyor sadeCE visual ve code var başka hiçbirşey yok.Wordpressde sorun var diye düşündüm 5 gündür bekliyorum belki düzelir diye tık yok. Acaba bu sorun wordpressden mi kaynaklanıyor yoksa www.edasuner.com/cpanel cpaneldemi sorun var. Anlamıyorum forumda bahsedilenleri de tam olarak anlamıyorum.Yalvarıyorum bir el atın.Ne olur ne olur... Domaini tella usaden aldık, temayı arkadaşım yükledi,bana yazı yazmayı resim eklemeyi öğretti.Onda hiç bu sorunlar olmuyormuş,2 senedir blog yazıyor.Senin temanı yükleyelim dedim herşey gider blogdan yazdıkların dedi. Ayrıca 5 gün öncede ne yazsam tablea alıyordu,path diye bişi çıkarıyordu her seferinde codea gelip close tag yapmam gerekiyordu.Dört gözle yardımınızı bekliyorum Wordpress temam ne onuda bilmiyorum yada nereden bakacağıma presentationda en altta fSpring widgets 1.0 by Fredrik Fahlstad yazıyor ama yanda resmide x çıkıyor. Ve yanında bu yazıyor All of this theme’s files are located in wp-content/themes/fspring. ne demek bilemedim. Ve sayfada hata göster dedim 'realtinyMCE' tanımsız diye bir hata verdi.Ay ben yapıcam ne olur yardım edin ve bana gülmeyin kız başımla bende birşeyler yapmaya çalışıyorum ama sanal alem beni istemiyor sanırım. Ha bu arada format attırdım saflığıma bakın daha lap topı alalı 1 ay olmadan trajon yemişimde belki dedim buda o yüzden bozuldu ama yine olmadı :(

Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açmadan önce biraz sakin olun; ana sayfamızda sabit duran forum kurallarını ve forum kullanımını okuyun, çöpe atılan konulara bir bakın. [Hasan]

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.