WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Forum Manage'de Boş Sayfa Çıkıyor

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce monfree tarafından başlatıldı
  • monfree tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. monfree
    Üye

Merhaba,

ilk kurulum yaptığımda Yönet > WP-Forum geliyordu ama bazı veritabanı problemleri ile karşılaşmıştım. Daha snra phpmyadmin'den wp-forum tablolarını kaldırıp yeniden kurdum ve bazı patch'leri geçtim. bu sefer veritabanı sorunları gitti ama Yönet > WP-Forum'a girip forum oluşturmk istediğimde boş sayfa geliyor, açılmıyor.
    Tüm tabloları kaldırıp, orjinal wp-forum'u yükleyip denedim yine düzelmedi?
    Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Ne yapmak lazım önerilerinizi alabilir miyim?

Tarih: 1 yıl #
  2. Konunun bbPress ile ilgili olduğundan emin misiniz, WordPress'in WP-Forum eklentisini kastediyorsunuz herhalde?

3. monfree
    Üye

Özür dilerim yanlış olmuş, haklısınız WP-Forum olcak. O kadar uğraştım ki kafam allak bullak olmuş :)

4. monfree
    Üye

Boş sayfa sorununu çzödüm. Eğer Side Widget (Yan menü bileşenleri) etkin ise Manage altından WP-Foeum gelmiyor. Ancak şimdide yeni bir sorunla karşı karşıyayız. Forum içerisinde konuya giriş yapınca aşağıdaki database hatasını vermeye başladı.

WordPress database error: [Unknown column 'status' in 'where clause']
    SELECT * FROM wp_forum_threads WHERE forum_id = 1 AND status <> 'sticky' ORDER BY date DESC LIMIT 0, 20

WordPress database error: [Unknown column 'status' in 'where clause']
    SELECT * FROM wp_forum_threads WHERE forum_id = 1 AND status = 'sticky' ORDER BY date DESC

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.