Merhaba arkadaşlar ben temanın header.php sinde en üste logo şeklinde flash banner imi eklemek istiyorum ama olmadı bütün kodları denedim olmadı yardım edermisiniz
Merhaba arkadaşlar ben temanın header.php sinde en üste logo şeklinde flash banner imi eklemek istiyorum ama olmadı bütün kodları denedim olmadı yardım edermisiniz
biraz yukarıda sol taraftaki arama kısmına swf yazman yeterli...
biraz yukarıda sol taraftaki arama kısmına swf yazman yeterli...
adam ne sormuş siz ne diyorsunuz... yukarıya swf yazıyoruz adamların yazı için yaptıkları yada yapamadıkları swf istekleri çıkıyor ya bilmiyorum deyin ya cevap vermeyin madem destek sitesisiniz biliosanız paylaşım bilelim bende ekliyorum flash kodları header.php ye flash bölümü çıkıyor ama flash yok...
Bu konuda yardımcı olcaksanız olun bilmiyorsanız da arama butonu yerini göstermeyin görebiliyoruz...
Wdengesizli
Kafana bir şey mi düştü, yoksa hep böyle dengesiz misin, ne bu şiddet ne bu celal, mesaj yazıldıktan bir sene sonra sana ne oluyor, cevap veren arkadaşın profiline bir bak bakalım, ayrıca sık sorulanlarda sorunun cevabı var, yapmak isteyen arar bulur yapar, kaldı ki swf olarak yapılan işlem burada sorulanın cevabı, her şey niyete bağlı sen bu niyetinle bu foruma lazım değilsin, git kendini sevdirmeden..
Bu konu yeni mesajlara kapalı.