WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Bir kaç sorun

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce TheKenZo tarafından başlatıldı
  • TheKenZo tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Arkadaşlar Öncelikle yeni oldugumu belirteyim

Hem sitenizde yeniyim hemde Wordpress alanında yeniyim

Pcnetone.com adlı siteyi ben bu sistem ile geliştiriyorum lakin bi kaç sorun var bunlara burda bi cözüm bulmamda yardımcı olursanız sevinirim

Sitedeye haber girdigimde haberin ana sayfada tamamı görünüyor uzun haber oldugunda sorun olur buraya belli bir karakter girip devamını oku şeklinde bişey yapmak istiyorum

Bir cok sitede gördüm bendede var kullandıgım templates de sanırım sorun var sayfa numarası koymak istiyorum alt tarafa bunu nasil yaparım

Haberin Hemen yanına ekledigi tarihi jpg, Gif olarak resim şeklinde eklemk istiyorum bunun için hazır bir script varmı yoksa ben kendim mi yazacagım

Su sorunlara yardımcı olursanız sevinirim şimdiden ilgilenen arkadaşlara tşk ederim..

1 yıl önce #
  2. Şuraya bir bakın.

Tarih konusunda bu temadakine benzer bir uygulama mı istiyorsunuz? Tema CSS'i ve dosyalarında biraz oynamanız gerekiyor.

1 yıl önce #
  3. efrasiyab sağolasın ayırma olayını hallettim şimdi

Bunu index in alt tarafında gördüm ve link page/1/ page/2/ şeklinde giriyor bunu nasıl yapabilirim ?

1 yıl önce #
  4. Senin temanın tepesinde zaten o özellik var :)

Ama illa istiyorum diyorsan WP-PageNavi eklentisi ile yapabilirsin.

1 yıl önce #
  5. o calışmıyordu iptal edip digerini yerleştirdim Yardımların için sağol efrasiyab

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.