WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

Don Kişot Blog

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce donkisot tarafından başlatıldı
  • park tarafından son cevap

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar;

Bir süre önce wordpress'den ücretsiz bir blog açtım, daha sonra bloglama hoşuma gitti ve bir site aldım. Eski blogdaki yazıların bir kısımını yeni bloguma taşıdım, politik yazılar, yorumlar vb üzerine blogluyorum.

http://www.don-kisot.com/

Ziyaret eder ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Şimdiki theme internet explorer'da sorunlu çalışıyor, düzeltemedim de, bunun bir çaresini bilen varsa sevinirim...

Tarih: 1 yıl #
  2. wolkanca
    Üye

politik yazılar yazmak her yiğidin harcı değildir kolay gelsin başarılar diliyorum.

3. Sağol wolkanca, teşekkür ederim...

4. ben de dün akşam bir şeyler yazmıştım demek ki yazamamışım.
    renk uyumu yapılsa daha iyi olur ayrıca soldaki iki sidebarı sag tarafa alsan daha iyi olur.google kodlarını bu şekilde çok büyük şekilde uzunca yapacagına biraz daha toplu şeklinde bir kaç yere yapsan belki daha hoş olur.ana sayfada on yazı bence çok.
    başarılar.

5. amarat sidebar dışındaki diğer önerilerini göz önünde bulunduracağım, hatta şimdiden anasayfadaki yazı sayısını azalttım bile... önerilerin için teşekkürler...

6. arkadaşlar host firmasının mükemmel çalışmasından kaynaklı site gün kapalı kaldı, olaki bakamayanlar varsa şimdi açık... yorumlarınızı bekliyorum...

7. güzel ama çok büyük ..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.