WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » WordPress Türkiye

[sabit]

Hosting Servisleri

(14 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce ELOY tarafından başlatıldı
  • wolkanca tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. WordPress Türkiye olarak her zaman kullanıcılarımıza yardımcı olmayı hedefledik. WordPress'le ilgili sorularda ve sorunlarda forumlarımız aracılığıyla yardımcı olmaya çalıştığımız gibi Türkçe döküman sıkıntısını kapatmak için belgeler bölümünü açtık. Hatta bloglamaya ve WordPress'e yeni başlayanlar için kılavuz olarak bir rehber hazırladık.

Şimdi ise WordPress Türkiye kullanıcılarına yeni bir bölüm sunuyoruz, Hostingler.

Bu bölümde WordPress Türkiye olarak kullanıcılarımız için bir takım avantajlar sağlaması koşuluyla anlaştığımız hosting firmalarından bahsedeceğiz. Ve bunun ilkini Turhost ile başlatıyoruz.

Turhost, hosting sayfamızdaki bağlantı üzerinden WordPress-TR Linux Hosting Paketi sayfasına girip satınalma işlemini gerçekleştiren kullanıcılarımıza aldıkları tüm paketlerde %10 indirim sağlıyor.

Hemen indirimli bir WordPress-TR Paketi almak için hosting sayfamızdaki linki kullanın.

1 yıl önce #
  2. Teşekkürler, artık ben de azpismis weblog 'u bir Türk firmasına emanet ettim.

1 yıl önce #
  3. www.kebirhost.com ben buradan aldım 10 ytl pek bir ucuz ama ben şahsen pek memnunum telefon açıyorum akşamına hallediyorlar.otomatik wordpress kurulumuda var.bilginize.

1 yıl önce #
  4. Ben Turhost'dan çok memnunum.
    Hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar.
    Özellikle wordpress için linux paketlerini alın.
    FTP hızı çok iyi.
    Sanki kendi bilgisayarında dolaşırmış gibi.

1 yıl önce #
  5. sitenin hızlı açılması için hosting alırken nelere dikkat etmeliyiz.

1 yıl önce #
  6. Sunucusu Türkiye'de bulunmalı.Şahsen ben hem abd hem de Türkiye'den host aldım.Türkiye'dekilerin ftp hızı 3-4 kat hızlı.

Tabi site tasarımıyla da alakalı bu hız meselesi.

1 yıl önce #
  7. üstadım ftp de sorun yok. upload vs. sadece site yavaş açılıyor. linkler yavaş. bu tasarımdan mı kaynaklanıyor?

1 yıl önce #
  8. Turhost, hosting sayfamızdaki bağlantı üzerinden WordPress-TR Linux Hosting Paketi sayfasına girip satınalma işlemini gerçekleştiren kullanıcılarımıza aldıkları tüm paketlerde %10 indirim sağlıyor.

Hemen indirimli bir WordPress-TR Paketi almak için hosting sayfamızdaki linki kullanın.

trafiği 20 gb ye çıkarırsak hız artar mı? yani en iyi hostingi paketini alırsak?

1 yıl önce #
  9. 20 gb dediği sunucuda kullanabileceğiniz yer miktarıdır.
    Hız ile alakası yok.
    sitenizin yavaş açılma sorununu bilemem.kodların yoğunluğundandır.

1 yıl önce #
  10. bana hız garantisi verip veritabanımı kendisi taşıyacak bir hosting şirketi arıyorum...

ilgilenen hosting şirketleri lütfen korsanedebiyat@gmail.com mail adresime mail atsınlar...

selamlar...

1 yıl önce #
  11. bana hız garantisi verip veritabanımı kendisi taşıyacak bir hosting şirketi arıyorum...

Daha öncede bahsetmiştiniz, böyle yardımcı olmaya çalışmıştım, siz cevaplamamıştınız.

1 yıl önce #
  12. merhba sevgili canarkadaş. dediğiniz şekilde tur host ile görüştüm. bir defaya mahsus taşıma gerçekleştirdiler. onun dışında sitenin tümünü taşıma işini üstlenemeyeceklerini söylediler. ben de tek başıma taşıma işlemi yapamıyorum. dediğiniz şekilde bir eklenti yükleyip bi taşıma işi gerçekleştirmeye çalıştım olmadı. yani beceriksiziim bu konuda. ben dokunmadan biri taşımalı. taşırken de başlıklar yaklaşık 3500 - ve yorumlar yaklaşık 7000 silinmemeli. 360 üye var onlar da silinmemeli. o yüzden çok temkinli davranmak zorundayım. bilmiyorum ne yapayım?

1 yıl önce #
  13. Turhost İşNet altyapısı kullanıyor değil mi?
    Serverlar İşnet'teyse bu firma hakkında karar vermek için işnet'in çıkışlarına vs. bakmak gerekiyor.

1 yıl önce #
  14. wolkanca
    Üye

bir hosting önerisi, özellikle dedicated (dedikeydıt) gerektiren çok fazla işlemci sömüren wp blogları için www.hostcin.com ile çalışmanızı öneririm.

Xen tabanlı grid sunucularımız devreye girmiştir. Kurulan sistemler VPS sunucu mantığı ile çalışmakla birlikte, Cluster tabanlı olduğundan kullanıcılara çok daha iyi performans sağlamaktadır.
    Grid olarak kullanılan sunucu özellikleri :
    Dual Opteron 2344HE (Barcelona)
    8 GB DDR Registered ECC
    5 X 500 GB 7200 RPM SATA / 8 MB Cache
    Centos 4.6

Yukarda belirtilen özelliklerde bulunan 4 sunucu cluster ağına ekli bulunmaktadır.Cluster ağının güvenliği Cisco ASA 5510 hardware firewall tarafından sağlanmaktadır.
    Aşağıdakilerden 10 tane var;
    Processor #10 Vendor: AuthenticAMD
    Processor #10 Name: Quad-Core AMD Opteron(tm) Processor 2344 HE
    Processor #10 speed: 1700.068 MHz
    Processor #10 cache size: 512 KB
    Cisco güvenlik sayesinde botnet ve diğer syn saldırılar kontrol altında saldırı isterse tbmm den olsun faketmiyor (: Türkiye de böyle sunucu bulunmuyor. Bulunsada bir kaç bin dolar aylık vermeniz gerektiği için bu forum da yazmak mantıklı olmaz.

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.