siteme resim ekliyorum fakat küçükresimler görünmüyor www.arabalar.us ??
resim ekleye tıkladıgımda resmin adını yazarjken hata veriyor bundan olabilirmi ?
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Thumbnail sorunu
(9 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
... resim ekleye tıkladıgımda resmin adını yazarjken hata veriyor bundan olabilirmi ?
Eğer ortada bir hata mesajı varsa sonucunda çalışmayan birşeylerin olması gayet doğal :)
Ve sorununuz ile ilgili olduğunu düşündüğünüz bir hata mesajı söz konusu ise bu hata mesajını "Mademki böyle bir hata mesajı söz konusu, buna neden başlığınızda yer vermiyorsunuz?" dememize gerek kalmadan gönderinizde code etiketi içerisine alarak ya da bir ekran görüntüsü ile burada vermiş olsaydınız, bu kadar uzun sitem mesajı yerine sorununuzu giderecek bir çözüm yöntemini okuyor olabilirdiniz.
Bilmem anlatabiliyor muyum :)
Tarih: 1 yıl # -
ingilizce sürümünde otomatik thumbnail olusturuyor fakat türkçe sürümünde resim oldugu gibi geliyor. kodlarda farklılık mı var ?
yaku iyide örnek verdiğin sitede 1 tane resim yokki. ne anlatmaya çalıştığını anlayım.
acaba Thumbnail resmin boyutunu büyütebilirmiyiz ?
Tarih: 9 ay # -
resimleri pc yukleyin resimleri tekrar re-size edip geri sunucuya yollayın..
inşallah kendi sununucunuzdadır eğer değilse forumda bir css kodu olacak.
anlatamadım simdi büyük bir resmi yüklüyorum küçük resim ve dosya olarak editöre gönderiyorum tamam sorun yok küçük resme tıklanınca büyük olarak açılıyor ama küçük resim boyutu çok küçük :) onu büyültmek istiyorum gerçi biraz uğraştırıcı çözüm var iki resim gönderiyorum istedigim boyutta küçük digeri normal boyut ama dedigim gibi uğraştırıyor :)
eklentisi var bunun... canarkadasın listesine bak.
div share eklentisi var. 1 aydır kullanıyorum test etmek için. kendi server'ında hem ağırlık oluşturmuyorsun ve kullanıcı arayüzü fotoğraf eklemek için sana bir kaç basit yol getiriyor. mesela temanın boyutlarına göre ufak resim yollayabiliyor...v.s
Tarih: 9 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil