WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Vistered Little Theme kayması

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Fiorito tarafından başlatıldı
  • Fiorito tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Fiorito
    Üye

yan menüsü default sağda ama ayarlarından sola cekiliyor bende left'e cekiyorum ama orta bölüm kayıyor aşağı sağda sorunsuz, solda kaymalar oluyor.bide ortadaki pencere alanını büyütme şansımız varmıdır ? adsense sığmadıda :) bu arada hepsi ie'de oluyor. opera veya ff de sorun yok.

1 yıl önce #
  2. Fiorito
    Üye

düzenleyemedim pardon. sitede bu ************

Yönetici Notu: Forumda illegal içerik barındıran sitelere link verilmesine,amacı ne olursa olsun, karşıyız. İyi niyetli olduğunuzun farkındayım, bu yüzden sadece linki uzaklaştırıyorum. [ali]

1 yıl önce #
  3. Fiorito
    Üye

Ali bey o site illegal değildi yani içindeki albümleri yapanlar kendi yayınlıyorlar internette zaten sitenin amacı da oydu. neyse önemli dğl :)

anlayamadıgım yan menüyü sol tarafa cekince niye kayıyor tema ? temanın özelliğinde sola cek var cekince kayıyor ilginç geldi.

1 yıl önce #
  4. Büyük ihtimalle IE6 için optimize edilmediği içindir. IE7'de de aynı sorun kendisini gösteriyor mu?

1 yıl önce #
  5. Fiorito
    Üye

ie 7 de denemedim ama ie 6 da var ama soorun. ayrıca opera ve firefox'ta sorun yok cok güzel.

ie 6 ya nasıl optimize edebilirim. zor mudur? döküman falan varmı acaba. teşekküürler.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.