WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

wp-polls eklentisi sorunu

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce captain tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. Selamlar,
    wordpress 2.1.3 bloga wp-polls 2.14 eklentisini forumunuzdaki bir başlıkta bulunan türkçe dosyaları ile birlikte kurdum. Anketleri Yönet sayfasında bir problem yok, anket ekleme/değiştirme/silme gibi işlemleri sorunsuz yapıyorum. Fakat Anket Seçenekleri kısmında herhangi bir ayarı değiştiremiyorum. Ayarları değiştirsemde değiştirmesemde seçenekleri güncelle butonuna bastığımda sayfa görüntülenemiyor uyarısı alıyorum.
    Acaba CHMOD ile ilgili bir ayarmı yapmam gerekiyor? yada eksik olan birşeylermi var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiyi bilenler içim; bahsettiğim sayfanın link uzantısı şöyle:

http://www.siteniz.com/wp-admin/admin.php?page=polls/polls-options.php

Tarih: 1 yıl #
  2. Sayfa görüntülenemiyor uyarısı ile birlikte herhangi bir hata mesajı da gösteriliyor mu?

3. hayır, herhangi bir hata mesajı gösterilmiyor. bilinen Sayfa görüntülenemiyor hatası, herhangi bir hata mesajı yok. tarayıcıda yenileyince sayfayı, sayfa açılıyor fakat ayarları uygulayamıyorum.

4. ilk olarak eklentiyi etkinsizleştirin.
    sonra eklenti klasorunu kople silin.
    sonra databasedeki bu tabloları silin.

wp_pollsip
    wp_pollsq
    wp_post2cat
    wp_postmeta
    wp_posts
    wp_psr_post
    wp_psr_user

not : wp_ değişkeni sizde daha farklı olabilir..

sonra eklentiyi yeniden indirip kurun. temanızda bir problem yoksa düzelmesi lazım?

5. Tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat uygulamaya geçmeden, kafama takılan birşey var,

wp_post2cat
    wp_postmeta
    wp_posts

tabloları wordpress'in kullandığı önemli tablolardan değilmi? onları silmem yazılarımı kaybetmeme veya çeşitli sorunlara yol açmazmı?

6. Açıkcası bana da çok tehlikeli geldi bu çözüm :) Basit bir sunucu hatası bile olabilecek bir sorun için kullanıcıya neredeyse tüm veri tabanını silmesini önermeniz biraz ağır bir çözüm değil mi?

Bunun yerine, önce bir yedek alarak, yeni bir kurulum yapmanızı öneririm.

7. ben db adlarını yanlış vermiş olabilirim..

yapsaydınız bilmiyorum keserdiniz sanırım.. kontrol edip dönmeye çalışırım.. bulunduğum yerdeki pc'den hostuma ulaşmam imkansız.. akşam cevap vermeye çalışırım.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.