WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kurulumda hata veriyor

(13 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce kercan3468 tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

1. arkadaslar kurulumu yapamadim..
    su alttaki hatayi veriyor bu ne anlama geliyor biri yardimci olsun lutfen,,ve wordpress kullanan bir haber sitesi varsa ornek olarak gormek isterim..

Warning: main() [function.main]: Unable to access /home/rusyahat/public_html/wp/wp-includes/functions.php in /home/rusyahat/public_html/wp/wp-blog-header.php on line 8

Warning: main(/home/rusyahat/public_html/wp/wp-includes/functions.php) [function.main]: failed to open stream: Permission denied in /home/rusyahat/public_html/wp/wp-blog-header.php on line 8

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/rusyahat/public_html/wp/wp-includes/functions.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rusyahat/public_html/wp/wp-blog-header.php on line 8

Yönetici notu: Konularınızı doğru bölüm altına açın, konu başlıklarınızda "yardım" şeklinde ifadeler kullanmayın, destek sorusu soruyorsanız konunuzu çözülmemiş olarak işaretleyin, konunuza uygun etiketler ekleyin. Konu başlığı düzenlendi, konu uygun bölüme taşındı. [Hasan]

Tarih: 1 yıl #
  2. Sorun dosya izinleri ile ilgili gibi görünüyor. Önce tüm WordPress dizininin erişim izinlerini (alt dizin ve dosyalar da dahil olmak üzere) 750 olarak değiştirin, daha sonra wp-config.php'nin erişim ayarlarını 600'e indirgeyin.

3. Avatar

amorphine
    Üye

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './wp-blog-header.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in e:\webspace\NWB30003\.............\www\index.php on line 4

Arkadaşlar bu hatayı bende alıyorum yönetim paneline girebiliyorum ama siteyi normal açtığımda bu hatayı alıyorum ve ben yeni bir word press kullanıcısıyım bu konuda bilgim az yardımcı olursanız seviniri.

4. arkadaşlar ben hala burdayım yardımcı olucak kimse yokmu bu hata için?

Yönetici notu: Lütfen arka arkaya mesaj göndermeyin, forum kurallarını okuyun. [Hasan]

5. /wp-blog-header.php dosyasını tekrar yollayın dosyalar bozulmuş..
    bence bu arada sürüm güncellemesi yapmak daha mantıklı geldi. evet evet en iyisi bu

6. Avatar

amorphine
    Üye

denedim olmadı,ayrıca şöle bi durum ile karşı karşıyayım sitem gözükmüyor ve eylültoprak senin siteme üye olduğuna dair bir e-mail geldi nasıl oldu bu yaa çok şaşırdım şimdi açıklarmısın?

7. sitede herhangi bir yazınız yok..

silip herşeyi baştan kurmanız en iyisi.. eski databasi silin.. yeni bir database oluşturun.

hazır wordpress yeni bir sürümüde çıkmış.. boş durmayın bence :)

not : siteadi/wp-admin şeklinde :)

8. Avatar

amorphine
    Üye

son sürümü yükledim,herşeyi baştan yaptım,yine olmadı,ücretli host kullanıyorum,iki adet hostum daha var onlarda böyle bir problem yaşamadım hiç.host firmasıyla bağlantıya geçtim herşey normal dediler.hiç bişey anlamadım eylül toprak nasıl olcak bu iş bilmiyorum

9. database'di yeniden kurdun tabi değil mi.. bu hata bence senden kaynaklanıyor. birde şu var sunucunun windows olması işleri biras kastırıyor.

yani sen yeni database yeni wordpress diyorsan ve olmuyorsa aklıma başka bir şey gelmiyor bu intro gerçekden güzel olmuş :)

10. Avatar

amorphine
    Üye

teşekkür ederim oynayabilirsin dilediğin kadar :)) (biraz hızlandırmalıydım aslında:)) )ben aslında grafik tasarımla ilgileniyorum,web de temel olarak,flash bilgim iyidir,ajans deneyimi diyelim :)) bu bloğuda siteme hazırlıyorum ve ayrı bir link olarak yapmış olduğum ilüstrasyon çalışmalarına dair bir portfolio hazırlamak istemiştim bunun yanı sıra işte origami ile ilgilenmiştim bir dönem hatta izmirde bir sergi bile açmıştım 2000 de,onunla ilgilide birşeyler yapmak istemiştim ama benimde aklıma host firmama bir mail atmaktan başka bişi gelmiyor:))
    yinede ilgin için teşekkür ederim,benim yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman beklerim eylültoprak.

11. dosyaları bir ftp programı ile atıyorsun değil mi.. cuteftp vs vs vs.. aklıma geldi de birden sorayım dedim.. belki bağlantı kesildiği için dosya aktarımı yanlış oluyor olabilir... yada benzeri bişi.. gerçi host gibi dursada.. aklıma gelmiş söylim dedim.

12. Avatar

amorphine
    Üye

cute ftp ile atmıyorum ctrl+s - ctrl+v olarak atıyorum.bununla ilgigisi olabilirmi cute ftp mi kulllanmalıyım? bir de öyle deneyelim bakalım vay be:)

13. ben bir ara gallery2 kuruyordum.. başıma geldiği için söylüyorum.. cuteftp atmayı denedim.. olduydu zaten cuteftp hatalı giden dosyayı sarı şekilde gösteriyor sende onları atıp kurutuluyorsun :) explorer'in ftp'si yapıyor böyle kıllıklar.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.