WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

veri tabanı hatası

(4 posts)
  • 1 yıl önce ctaner tarafından başlatıldı
  • dicdatorwolf tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. ctaner
    Üye

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate entry '0' for key 1]
    INSERT INTO wp_postmeta (post_id,meta_key,meta_value) VALUES ('0','_encloseme','1')

böyle bir hata alıyorum yeni yazı eklerken yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Yönetici notu: Veri tabanı ile yaşadığınız bir problemin forumdaki "WordPress Türkiye" bölümü ile ilgisi nedir? Lütfen başlıklarınızı uygun forum bölümleri altına açmaya özen gösterin, konunuzu "Kurulum ve Kullanım" bölümüne taşıyorum. [ali]

Tarih: 1 yıl #
  2. arkadaşlar merhaba;

yukarıdaki arkadaşın aldığı hatayla aynen ben de karşılaşıyorum. burada açılmışı olduğu için tekrar açmak istemedim.

wordpress sürümümü getz'e yükseltmek için bir girişimde bulunmuş, onlarca hata ile karşılaşmış, hepsini tek tek çözmektense silip, aldığım backup dosyasını açarak eskiye dönmüştüm. herşey gayet normal. lakin yalnızca yazı eklemek isterken böyle bir hata ile karşılaşıyorum:

INSERT INTO wp_postmeta (post_id,meta_key,meta_value) VALUES ('0','_encloseme','1')

sanırım phpmyadmin ile bir çözümü var. ama işte bu cahilliğin gözü kör olsun. bir hayır severden çözüm için güzel bir anlatım bekliyoruz.

3. phpmyadmin'e gir wp_comments bu tabloyu bul comments_id yazan yeri auto_incremen olarak değiştir diyor wordpress supportta bir dene istersen

4. onu denedim eylül, dedikleri gibi yaptım. ancak hiç bir işe yaramadı. şuan siteme yazı ekleyemiyorum...

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.