WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Dini Tema Arıyorum

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce mcspeed tarafından başlatıldı
  • blooqle tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. mcspeed
    Üye

Dini - İslami Blog Tarzında Wordpress Temaları Varmı Acaba ?

Tarih: 1 yıl #
  2. dini tema diye bir tema yok. hatta herhangi bir tema diye de bir tema yok sadece sen kendin en uygununu bulmalısın.mesela dini tema yerine haber teması denilen temaları kullansan daha iyi uygun olur gibime geliyor.

3. Sevgili Mcspeed dini tema aramalarının başarısızlıkla sonuçlanacağını söylemek zorundayım. Bu zamana kadar hiçbir geliştirici ya da tema sitesinde gerek İslam gerekse de başka dinlere atıfta bulunan Wordpress temalarına rastlamadım. Fakat amarat'ın dediği gibi sen kullanmak istediğin bir temada dini resimler ve objeler ekleyerek bunu yapabilirsin. Header kısmı ve sidebar kısmına yapacağın bir iki resim eklemesi ve stil dosyasında yapacağın değişikliklerle iyi bir tema elde etmiş olursun. Ancak dediğim gibi bu zamana kadar hiç dini bir tema görmedim internet üzerinde.

4. temaların dini yoktur. insanların dini vardır...

5. ocun'un cevabı noktayı koymuş :)

6. Dark Ritual bu konuda iyi bir tercih olabilir.

Konuya paralel olarak ise Islamic Praise, Random Kuran, Random Hadis ve Hicri Takvim eklentileri işe yarayabilir.

7. temaların dini ile ortamı germeye gerek yoktur.
    dini içerigi sahip olan siteler genelde joomla falan kullanıyorlar.wordpress için kendin editlemelisin.ben yardımcı olaiblirim biraz kendi bilgim çerçevesinde.hatta katkıda saglarım.hatta reklamını da yaparım sonra.
    siyahnur var bildigim sanırım bu da joomla kullanıyor.ama madem dini içerikli bir site yapacaksın o zaman sana tavsiyem sagda ve solda iki sidebarı olan ve tam ekran olup ekranın tamamını kapsayan bir tema seçmen.

8. ortamı gerecek bir şey yok.panik yapma.
    konu başlığını gördüm ve biraz düşünürek konu başlığı seçmesi konusunda bende onu düşündürmek istedim...

9. arkadaşım bencede kafana göre bi tema bulup onun üstünde değişiklik yapabilirsin

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.