WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

BlackOrange TR Teması

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce heytbecom tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Test Adresi: Otomot.net - Themes.Wordpress.Net
    Ana Sitesi: Amaresh Ray
    Türkçeleştirme: Heytbecom

Download Adresi: Buradan

Yapılan değişiklikler:
    * Türkçeleştirme
    * Sidebar tema içersinde bulunmasına rağmen hiç bir işlerliği yok.
    * İçersine UTW (tag eklentisini destekler.)
    * Brain Lastest Comment eklentisini destekler.
    * Kategori bölümü - Son mesajlar - Yorumlar - Sayfalar - UTW tag bulutu - Bağlantılar - Arşiv Bölümleri eklenmiştir.
    * Tema dosyası içersinde PSD dosyası sayesinde Logo - banner - Arşiv yazılarını istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

1 yıl önce #
  2. heytbecom inceleidmde güzel bir çalışma yalnız şunu yapsand aha iyi olur.
    öncelikle sözlük kısmındaki sayfalarda 1 2 3 4 5 6 7 8 9 diye değilde a b c d e f g diye gitsen daha iyi olur.ayrıca sağdaki sidebar boşluk oluşu güzel ama aşagı kısım çok uzun olmuş.bu sag yukarı taraftaki girişlerden birisinede bu ayarlar ya da aramalr diye bir sayfa yapsan bu alt kısmı oraya kopyalasan daha hoş mu olur ?
    tebrik ederim.

1 yıl önce #
  3. Alt bölüme çok yüklenmiş "kategoriler,yorumlar vs" ama sağdaki yan menü güzel duruyor :)

1 yıl önce #
  4. Yeni bir tema hazırlıyorum o yüzden bunu bunu geçiş teması olarak aktifleştirdim. sadece default temadan kurtulmak amaçlı türkçeleştirdim bu temayı. Bu temayı kullanmak isteyenler footer.php kısmından fazlalıkları silip istediği şekilde kullanabilirler... Tema bana ait değil zaten sadece üzerinde düzenlemeler yaptım.

amarat, sözlük bölümünü bu şekilde yapamam eklentinin özelliği olarak sayfalara ayırıyor ve mesajların içeriğinde sözlükteki cümleler geçerse link atıyor. Temanın özelliği değil benim kullandığım ayrı bir eklentidir.

Oythun, kategori bölümü uzun olduğu için o arayı kapatmak istedim o yüzden bu şekilde oldu.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.