WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple Tagging'te Bağlantı Sorunu

(6 posts)
  • 1 yıl önce talash tarafından başlatıldı
  • fuzuli tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. simple tagging 1.6 eklentisini kurdum. habere eklediğim taglara tıklayınca linkler boş sayfaya gönderiyor. ***.com/?tag=deneme olarak yazdığımda sayfa çalışıyor fakat, eklenti habere eklediği tag linklerini ***.com/tag/deneme diye veriyor. dolayısıyla hata 404 oluyor.

Tarih: 1 yıl #
  2. Simple Tagging hiç kullanmadım fakat aynı sorun UTW'de kendisini gösterdiğinde kalıcı bağlantı yapısını güncellediğinizde problemin ortadan kalktığını biliyorum. Hiç bir değişiklik yapmamış olsanız dahi permalinkleri güncelleyin, belki işinize yarar ;)

3. Kalıcı bağlantı yapısını güncelliyorum fakat /?p=15 olması gerekiyor çalışması için. Fakat ben isim temelli /post-adi/ şeklinde olmasını istiyorum. Bunu tavsiye ediyorlar. Sırf bu eklenti çalışsın diye varsayılan şekilde mi yapmam gerekiyor?

4. Kalici baglantilari %postname yaptikdan sonra altta tagler icin /tag/ eklentisini Doldurman lazim sanirim ben burayi /etiket/ olarak kullaniyorum

5. Simple Tagging ayarlarında "Tag search base" yazan kutucuğa yazdığımız kategori temelini kalıcı bağlantılardada girmemiz gerekiyormuş. Önerin için teşekkür taşdemir

6. Merhabalar arkadaşlar yeni konu açmak istemedim aslında sorunumun ne olduğunu da tam olarak tespit edemediğimdendir. @talash adlı arkadaşımızın söylediği gibi yaptım. Bu çok iyi oldu arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Ancak www.siteadi.com/tag/deneme sayfasına gidildiği zaman orada google reklamları görünmüyor. Buraya nasıl ekleyeiliriz reklamları. Teşekkürler.

Tarih: 6 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.