WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

www.bakariz.biz

(10 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce MrPerfect tarafından başlatıldı
  • wolkanca tarafından son cevap
  1. arkadaslar benim blogumdada en cok bakilan dizilerin yazili sekilde fragmanlari bulunuyor.. ayrica tüm dizi haberleride sunuluyor.. yanliz tam bana göre bir tema bulamadim.. ilk önce blogum icin bir kac yorum ve öneri alayim, ardindan birde tema önerisi alayim.. cok makbule gecer.. wp'yi daha yeni kullanmaya basladim.. ögrenmeye calisiyoruz.. her yardima acigim..
    hepinize simdiden tesekkürler..

www.bakariz.biz

(almanyadan katildigim icin, klavyemde türkce karakterler bulunmuyor. o yüzden yazi seklime cok dikkat etmeyin. cok özür dilerim)

1 yıl önce #
  2. tema bence güzel.. sistem yoğunlu ne kadar artarsa o kadar kasılır bu tema sanırım kasmaz.. bununla devam edin bence

biraz eklentiler ile çok daha güzel olabilir.

1 yıl önce #
  3. more tuşu ile yazılarını kısaltsan ve ana sayfada bu kadar çok yazı yerine daha az yapsam gösterimi böylece upuzun bir site olmaz.daha güzel olur gibime geliyor.

1 yıl önce #
  4. yorumlariniz icin tesekkürler.. ama o more tusunu nasil yapacagim?? onu bulamadim..??

yorumlar gelsin.. bekliyorum.. sizin yorumlariniz benim icin cok önemli.. siz usta wp'cilersiniz..

1 yıl önce #
  5. aha usta wp ciler eminim bunu diğer arkadaşlara dediniz.
    benim dedigim şu yazılarınıza yazdığınız bölümde misal resimlerden sonra 7 satır falan yazıp daha sonra more tuşu var yazı editorunde , o tuşa bastıgınız zaman yazının ana sayfada bu more tuşu öncesinde kalan yeri görülür devamını okumak isteyen kişi gelir o bölümüde okur.Birde ana sayfada gösterilecek yazı sayısını 10 yerine 5 falan yapsan daha hoş olur.hatta becerebilirsen , ben tam bilmiyorum ama , her kategoriden son yazıyı ana sayfaya getittirsen süper olur.bu foruma bak incele bir şeyi sormadan önce biraz araştır inan sorulmuştur bu dedikleriniz.Diğer arkadaşlarımızda kendileri bildigi kadar yardım ediyorlar ve emin olun siteniz güng eçtikçe daha çok güzelleşecektir.misal yarın democracy anket eklentisi kurup milleitin en çok hangi diziyi izledigini sorup sitenizi güzelleştirmiş olursunuz. yani diğer blog sitelerinide takip edip kendi sitenize uygun neler olur , neleri sitenizde ekleyebilirsiniz bakabilirsiniz.sitenizin bugunku ekran görüntüsünü alıp bir de 5 ay sonraki ekran görüntüsüne bakın emin çok farklı olacaktır.

1 yıl önce #
  6. yorumlariniz ve fikirleriniz icin tesekkürler.. size bir kac soru soracagim.. ilk önce o ''more'' buttonunu nasil kullanacagiz?? yani nereden ayarlaniyor?? birde ben mesela tek BIR tane kategorinin ana sayfada yayinlanmasini istiyorum.. onu nasil yapacagim?? simdiden cok tesekkür ederim...

1 yıl önce #
  7. Kalıcı baglantılardan bence ikinci olanı secmelisin google'nin daha cok hoşuna gidiyor.

1 yıl önce #
  8. abi kalici baglantilarda, genel tercihlerde ikincisini sectim dedigin gibi, ama simdi siteye giris yapamiyorum.. su hata geliyor..

Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, service@webmailer.de and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

düzeltemedim.. ne yapacagim simdi??

1 yıl önce #
  9. ustalar yardim.. gercekten hersey bozuldu.. hic birsey yapamiyorum.. ne yapacagim?? bütüm emek bosa gitmesin.. lütfen biri yardim etsin..

1 yıl önce #
  10. wolkanca
    Üye

MrPerfect öncelikle bence wordpress'in Türkçe sürümünü indir ve hostuna kur şu anda sen Almanca kullanıyorsun.

sorunun veritabanı ile ilgil gibi görünüyor oradan çözeceksin ama zaten ustalıkta sorunun ne olduğunu bilmek çözmesi kolay.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.