WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

güncelleştirme sonrası sayfalarda hata

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce seyrusefer tarafından başlatıldı
  • auroriel tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. wordpressin son güncellemesini yükledim. yazılar, kategoriler ve yorumlarda hiç sorun çıkmazken sayfalarda sorun çıktı. sayfalar (hakkımda, iletişim, linkler) gözükmüyor. ama şöyle bir durum var. sayfalar tamamen kaybolmuş değil. çünkü sayfalar günlüğe yazılmış birer yazı gibi gözüküyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

bunun için ben bu yazıları silip yeniden sayfa olarak yapmayı denedim. fakat içinde yorum olan sayfayı nasıl düzenleyeceğim onu bilemiyorum. iletişim sayfası vs. onları düzeltirim. önemli olan yorum olan sayfa?

1 yıl önce #
  2. Aynı şekilde güncelleme sonrası sayfa linklerine tıkladığımda Ana Sayfa görünüyor. Sayfaları açamıyorum.

WP Yönetim panelinde bütün sayfalar yayınlanmış olarak görünüyor ancak sitede açamıyorum.

Sorun neden kaynaklanabilir bilgisi olan var mı acaba?

EDIT: WP yönetim panelinde bileşenler kısmında "Sayfalar" bileşenini ekleyince buradaki linkler çalışıyor ancak header'daki linklere tıkladığımda header.php dosyasında nav links düzenlenmiş olduğu halde tıkladığımda başarısız oluyorum. bunu da belirteyim dedim.

4 ay önce #
  3. kalıcı bağlantı ayarlarını düzenledim, page id görünüyormuş, gün/sayfa şeklinde yapınca halloldu..

benzer sorunu olanların bilgisine..

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.